Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Wimbledon 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a cincea zi de concurs la Londra

Irina Aldea

Publicat 01/07/2021 la 21:47 GMT+3

Mâine încep meciurile din turul al treilea la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Wimbledon

Credit imagine: Getty Images

Primele două zile de concurs de la Wimbledon 2021 au adus ploaie și amânări de meciuri, însă zilele 3 și 4 de concurs nu au fost întrerupte. Sperăm că ziua de vineri va fi la fel, pentru că a cincea zi de concurs ne propune câteva partide foarte interesante, de neratat, printre care duelul dintre Irina Begu și Iga Swiatek, dar și meciuri foarte bune pe partea de tablou masculină.
Pe lângă interesul pentru meciul sportivei noastre, atenția ni se va concentra în a patra zi de concurs pe duelul dintre campionul en-titre și liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, și americanul Denis Kudla. Vă prezentăm, în continuare, meciurile zilei:

#Favoriții Wimbledon 2021 | Novak Djokovic – Denis Kudla

Favoritul numărul 1 al turneului de la Wimbledon, Novak Djokovic, îl va întâlni în turul al treilea de la Wimbledon pe americanul Denis Kudla, locul 114 ATP. Sârbul vine după o victorie clară în fața fostului finalist din 2018, Kevin Anderson, scor 6-3, 6-3, 6-3. Adversarul său, Denis Kudla, ajunge în turul al treilea al competiției după două victorii importante. Americanul de 28 de ani venit din calificări a trecut în primul tur de numărul 35 ATP, Alejandro Davidovich Fokina, după ce a fost condus cu 2-0 la seturi de spaniol, scor 5-7, 4-6, 7-6 (7-4), 6-3, 6-3. Revenirea din primul tur a americanului i-a dat încredere pentru meciul următor, acesta reușind să treacă de Andreas Seppi (90 ATP) după doar 91 de minute, scor 6-2, 6-4, 6-2.
Wimbledon 2021, ziua a cincea
Meciul din turul al treilea de la Wimbledon va reprezenta a treia întâlnire directă dintre Djokovic și Kudla, după ce s-au mai întâlnit de două ori în 2019, la Wimbledon și US Open. Dacă Nole a reușit să câștige de 5 ori titlul de la Wimbledon, adversarul său din turul al treilea a înregistrat cel mai bun rezultat al său la un turneu de Grand Slam chiar pe iarba londoneză, atunci când a ajuns până optimile de finală la ediția din 2015.

#Favoriții Wimbledon 2021 | Denis Shapovalov – Andy Murray

Revenit pentru prima oară din 2017 la turneul pe care l-a cucerit de două ori, Andy Murray (118 ATP) a reușit să se califice în turul al treilea după o victorie de senzație pe terenul central în fața germanului Oscar Otte (151 ATP), scor 6-3, 4-6, 4-6, 6-4, 6-2. După aproape 4 ore de joc, scoțianul în vârstă de 34 de ani îl va întâlni pe canadianul Denis Shapovalov (12 ATP).
Wimbledon 2021, ziua a cincea
Tânărul canadian de 22 de ani s-a calificat în turul al treilea de la Wimbledon pentru prima oară în carieră după ce adversarul său din turul al doilea, Pablo Andujar (70 ATP), nu s-a prezentat din cauza unei accidentări. Această retragere a lui Andujar a venit într-un moment foarte bun pentru Shapovalov care a avut timp să se recupereze după partida din primul tur, acolo unde a trecut de germanul Philipp Kohlschreiber (115 ATP), scor 6-4, 4-6, 6-3, 5-7, 6-4, după aproape 4 ore de joc. Partida din turul al treilea va reprezenta prima întâlnire dintre Andy Murray și Denis Shapovalov.

#Favoriții Wimbledon 2021 | Irina Begu - Iga Swiatek

Irina Begu (79 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Wimbledon după ce a reușit să o învingă în turul al doilea de la All England Club pe Petra Martic (30 WTA), scor 7-5, 6-7 (7-9), 6-3. Astfel, românca reușește să egaleze cea mai bună performanță a sa de pe iarba londoneză, după ce a mai ajuns în turul al treilea al competiției și la ediția din 2015.
Wimbledon 2021, ziua a cincea
Pentru Begu urmează partida cu Iga Swiatek (9 WTA), câștigătoarea din 2020 de la Roland Garros. Poloneza în vârstă de 20 de ani a trecut cu ușurință de Su-Wei Hsieh (69 WTA) și Vera Zvonareva (96 WTA) în primele două tururi ale competiției. Meciul din turul al treilea dintre Irina Begu și Iga Swiatek va reprezenta prima partidă dintre cele două jucătoare.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo