Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Marion Bartoli nu o pregătește doar pe Sorana Cîrstea la Wimbledon 2021! Cu cine mai colaborează franțuzoaica

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/07/2021 la 18:25 GMT+3

Wimbledon 2021 | După victoria senzațională în fața Viktoriei Azarenka, Sorana Cîrstea a recunoscut că a primit câteva sfaturi de la Marion Bartoli, campioană la Wimbledon în 2013.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Masgras
Sorana Cîrstea (45 WTA), care a reușit să se califice în turul al treilea de la Wimbledon după o victorie de zile mari în fața bielorusei Viktoria Azarenka (14 WTA), a vorbit după partidă despre Marion Bartoli, cea care a ajutat-o pe româncă în ultimele luni cu mai multe sfaturi înaintea turneelor de la Istanbul și Strasbourg, turnee pe care Sorana le-a câștigat, dar și înaintea turneului de la Wimbledon.
Cu toate acestea, se pare că Sorana nu este singura jucătoare sfătuită de câștigătoarea din 2013 de la All England Club. Potrivit lui Ben Rothenberg, jurnalist la New York Times, Marion Bartoli o ajută cu sfaturi și pe Jelena Ostapenko (34 WTA), câștigătoare la Roland Garros în 2017. Letona în vârstă de 24 de ani s-a calificat și ea în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de Daria Kasatkina (35 WTA), scor 6-1, 3-6, 8-6.

Wimbledon 2021 | Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko se pot întâlni în optimi

Cele două jucătoare sfătuite de Marion Bartoli pe durata turneului de la Wimbledon se pot întâlni în optimile de finală ale competiției. În turul al treilea, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe tânăra britanică de 18 ani cu origini românești, Emma Răducanu (338 WTA). Răducanu, care participă în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, a produs o surpriză în momentul în care a eliminat-o pe Marketa Vondrousova (42 WTA), scor 6-2, 6-4.
Pe aceeași parte a tabloului, Jelena Ostapenko o va întâlni pe australianca Ajla Tomljanovic (75 WTA). Astfel, în cazul în care cele două jucătoare sfătuite de Marion Bartoli își vor câștiga meciurile din turul al treilea, se vor întâlni în turul următor pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo