Baschet

Rodman, despre cum arată o petrecere a lui Kim Jong-un. Liderul suprem a început să cânte karaoke

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

North Korean leader Kim Jong-Un and former NBA basketball player Dennis Rodman (R) talk in Pyongyang in this undated picture released by North Korea's KCNA news agency on March 1, 2013

Credit imagine: Reuters

DeCristian Mihala
11/05/2020 la 11:09

Dennis Rodman a dezvăluit într-un interviu luat de Mike Tyson cum a ajuns să se apropie de liderul nord-coreean Kim Jong-un. "Viermele" a povestit cum arată o petrecere la Phenian.

Fostul jucător de baschet a fost intervievat de Mike Tyson și nu a ezitat să scoată la lumină detalii mai puțin știute din viața lui. Rodman a povestit cum l-a cunoscut pentru prima oară pe liderul nord-coreean, dar și cum arată o petrecere a acestuia. Primul party la care a participat alături de Kim Jong-un i-a oferit americanului prilejul să îl vadă pe cel care a preluat puterea într-unul dintre cele mai ermetice state de pe Glob în 2011 într-o ipostază neașteptată: cântând karaoke.

"Am luat cina și am băut, apoi a început să cânte karaoke; habar n-aveam ce naiba spunea, dar toată lumea a început să aplaude. Apoi a ieșit o trupă, formată din 18 fete frumoase. Au fost grozave, dar au cântat doar o singură melodie. Doar o melodie, tema din Dallas", și-a amintit Rodman.

Baschet

Sabrina Ionescu, OUT pentru o lună după accidentarea horror de sâmbătă! Verdictul medicilor

03/08/2020 LA 06:37

Cei doi s-au simpatizat reciproc, astfel că Kim Jong-un l-a invitat să se întoarcă ori de câte ori dorește. Rodman a acceptat provocarea, însă cu o condiție: fetele din trupă să învețe melodii de la Rolling Stones și Pearl Jam, favoritele lui. Și, se pare, dictatorul nord-coreean și-a ținut promisiunea.

"Când m-am întors în Coreea de Nord, au cântat șapte piese ale artiștilor de care i-am spus", s-a amuzat Rodman.

Dennis Rodman, un nume uriaș în NBA

Cinci inele de campion NBA cu Detroit Pistons și Chicago Bulls, două titluri de cel mai bun fundaș din NBA, șapte ani la rând cel mai bun recuperator din liga nord-americană și tot atâtea nominalizări pentru cea mai bună echipă defensivă a sezonului. Doar câteva repere dintr-o carieră fabuloasă, care i-au asigurat lui Dennis Rodman contracte de zeci de milioane de dolari.

Considerat de mulți specialiști cel mai bun apărător din toate timpurile, Rodman a plătit tribut personalității sale excentrice și vieții dezorganizate. În prezent, fostul mare baschetbalist mai are doar 500.000 de dolari în cont, după una dintre cele mai bune prietene, l-a escrocat, atrăgându-l într-o înșelătorie financiară unde Rodman și-a pierdut cea mai mare parte din avere. Una deloc de neglijat, în condițiile în care în momentul său de apogeu ajunsese să câștige 7 milioane de dolari/an la Chicago Bulls.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Baschet

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuză să îngenuncheze la imn. Motivația gestului

01/08/2020 LA 13:33
Baschet

VIDEO | Sabrina Ionescu s-a accidentat grav. Mesajul de încurajare primit de la Lebron James

01/08/2020 LA 08:44
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol