Oligarhii ruși sunt într-o situație teribilă din cauza invaziei Ucrainei, cei mai mulți confruntându-se cu o serie de sancțiuni care le blochează lichiditățile.
Un apropiat al Kremlinului, Roman Abramovich este printre cei mai afectați de constrângerile dictate. Pe lângă faptul că a fost obligat să vândă Chelsea, patronul "albaștrilor" nu mai are deloc lichidități. Pentru moment, această lipsă de fonduri nu afectează încă echipa, care e cu salariile la zi, dar cei din cercul apropiat al lui Abramovich (bucătari, oamenii responsabili cu securitatea) sunt neplătiți, notează presa engleză.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
ACUM 11 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
SIMEONE, DISTRUS PENTRU TACTICA ADOPTATĂ CONTRA LUI GUARDIOLA: "FOTBAL DE PARAZIȚI"

Abramovich caută înțelegere în SUA

Abramovich a apelat la un gest disperat, încercând să se împrumute la prietenii săi din SUA. Le-a cerut acestora câte un milion de dolari, în speranța că va putea duce un trai cât mai apropiat de cel de dinainte de război și că angajații săi vor fi plătiți la zi.
"Roman Abramovich și-a implorat prietenii bogați de la Hollywood să-i împrumute câte un milion de dolari pentru a-l menține pe linia de plutire. Cere cu disperare pentru a-și plăti staff-ul, al cărui salariu este de 750.000 de dolari pe săptămână", notează presa engleză
Regizorul Brett Ratner și familia Rothschild (cu o avere de peste 20 de miliarde de dolari) au fost printre cei la care a apelat rusul pentru a obține împrumuturi. Deocamdată nimeni nu i-a oferit un răspuns afirmativ, Abramovich bazându-se în prezent doar pe promisiuni.
11,2 miliarde de euro era averea lui Abramovich, înainte de războiul declanșat de Rusia.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
ACUM 27 MINUTE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
ACUM 40 MINUTE