FSF şi-a exprimat prin intermediul unui comunicat ''profunda sa condamnare a comportamentului lipsit de respect, nociv şi discriminatoriu al conducătorilor lui Watford care caută toate mijloacele de a împiedica un jucător să joace la selecţionata lui naţională''.
Clubul londonez a transmis pe 31 decembrie un mesaj în care explica că Ismaila Sarr este accidentat şi nu se va deplasa în Camerun.
Africa Cup of Nations
Un stadion va purta numele lui Sadio Mane, după ce Senegal a cucerit Cupa Africii pe Națiuni
11/02/2022 LA 15:52
Multe cluburi europene la care evoluează jucători africani au reţineri în a-şi elibera jucătorii pentru CAN 2022 şi se folosesc de problemele cauzate de pandemia de coronavirus pentru a-i reţine.

Ismaila Sarr nu a mai jucat din luna noiembrie

FIFA a acceptat să decaleze termenul de eliberare a jucătorilor africani pentru selecţionatele lor de la 27 decembrie la 3 ianuarie.
Sarr, 23 ani, a marcat cinci goluri în acest sezon de Premier League, înainte de a se accidenta la genunchi în luna noiembrie şi de atunci nu a mai jucat.
Un alt jucător de la Watford, nigerianul Emmanuel Dennis a fost iniţial convocat de ''Super Vulturi'', dar apoi a renunţat la el şi l-a înlocuit în urma atitudinii intransigente a clubului englez.
Senegal, finalista CAN 2019, este una dintre marile favorite ale ediţiei din acest an din Camerun.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Africa Cup of Nations
Recompense uriașe pentru senegalezi după victoria din finala Cupei Africii! Ce vor primi
09/02/2022 LA 14:32
Africa Cup of Nations
Tinerii care au impresionat la Cupa Africii și care ar putea prinde un transfer important
08/02/2022 LA 15:20