Mirel Rădoi a decis să plece de la echipa națională a României după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Qatar. Deși FRF a dorit să continue cu el pe bancă, Rădoi a spus "NU", fiind probabil dezamăgit de valul mare de critici care s-au abătut asupra lui din cauza lipsei de rezultate.
Deși nu a avut performanțe notabile cu naționala mare, Mirel Rădoi și-a analizat mandatul și a decis să-și ofere o notă de trecere: "Îmi acord nota 5! Am trecut clasa, din punctul meu de vedere, pentru că am fost această pandemie și am avut 3 meciuri într-o fereastră oficială. A fost o schimbare de generații, am încercat implementarea unui alt joc", a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41

Mirel Rădoi, nota 5 pentru mandatul la naționala României

"Am preferat altceva decât acel joc monoton din ultimii ani de la națională. Chiar dacă nu aveam rezultate, dar măcar meciurile naționalei să pară a fi meciuri de box. Dai un pumn, iei doi, mai dai unul. Te poți aștepta oricând să fii făcut KO, dar să încerci și tu măcar un KO tehnic sau să câștigi la puncte. Asta a fost ideea pe care am propus-și când am acceptat să vin la tineret. Acolo au durat mai mult negocierile decât la echipa mare.
E puțin spus că mi-a fost greu să plec de la națională. Poate nu pare din exterior, dar sunt un tip destul de sensibil, pun suflet în ceea ce fac. Având în vedere reacția jucătorilor imediat după partida din Liechtenstein și ce s-a întâmplat după la hotel, discuțiile cu ei... Greu e puțin spus. Decizia cred că e bună", a mai spus fostul selecționer pentru sursa citată.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43
Fotbal
#BREAKINGNEWS | Adrian Mutu s-a înțeles cu FRF pentru postul de selecționer al naționalei României
08/12/2021 LA 17:57