Ansu Fati s-a accidentat în urmă cu aproximativ o săptămână, în meciul dintre Barcelona și Athletic Bilbao, din optimile Cupei Regelui. Fotbalistul în vârstă de 19 ani, trimis pe gazon de Xavi în minutul 61, a părăsit terenul în lacrimi în prima repriză a prelungirilor. Acesta a resimțit dureri la piciorul stâng în urma unui duel cu Inigo Martinez și a fost înlocuit imediat cu Martin Braithwaite.
În ultimele zile, Fati a fost supus mai multor teste pentru ca medicii să-și dea seama cu exactitate de gravitatea accidentării. Acum, potrivit publicației catalane Sport, fotbalistul a primit verdictul doctorilor. Conform sursei citate, Ansu Fati nu se va întoarce pe teren mai devreme de luna aprilie, abia peste două luni având șanse să revină la antrenamente.
Sportivul ar putea avea nevoie să fie supus unei noi intervenții chirurgicale, staff-ul medical al Barcelonei recomandându-i acest lucru. Fati nu ar vrea să treacă printr-o nouă operație, optând pentru un plan de recuperare conservator.
Liga
Barcelona, aproape de a semna un contract de 200 de milioane de euro! Ce lovitură vor da catalanii
13/05/2022 LA 14:25
Această accidentare s-a produs la doar o săptămână de la revenirea atacantului pe teren. Puștiul a apucat să joace doar 90 de minute în total, în partidele cu Real Madrid și Athletic Bilbao, după o problemă medicală care l-a ținut departe de gazon de la sfârșitul lunii noiembrie.
Citește și:

Ansu Fati, măcinat de accidentări

Ansu Fati a ratat începutul sezonului din cauza unei accidentări la genunchi. Acesta a revenit pe teren la finalul lunii septembrie, dar apoi s-a lovit la tendon și a lipsit din nou o bună perioadă. Tânărul decar al Barcelonei tocmai revenise pe teren în meciul pierdut cu Real Madrid, în Supercupa Spaniei, și se părea că problemele medicale au fost lăsate în urmă, dar acum a apărut această nouă accidentare care îl va scoate din circuit.
Istoricul medical al lui Ansu Fati demonstrează că acesta este foarte fragil. Totuși, mai mulți jucători ai Barcelonei au avut serioase probleme în ultima vreme, semn că decizia lui Xavi de a schimba întreg staff-ul medical în momentul în care a ajuns pe Camp Nou a avut temei.
Ansu Fati, care are cinci goluri reușite în acest sezon pentru Barcelona în toate competițiile, a postat la începutul acestei săptămâni un mesaj pe rețelele de socializare, punctând că nu va renunța niciodată la luptă.
"Din păcate, trebuie să trăiesc cea mai proastă parte a fotbalului, dar nu voi renunța niciodată! Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele voastre de susținere și dragoste! Nu cedați niciodată!", a scris tânărul fotbalist.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Liga
Xavi vrea la Barcelona un fost jucător de la Real Madrid! Cine e fundașul care i-a atras atenția
11/05/2022 LA 16:40