Conform presei din Italia, Barcelona s-a înțeles cu jucătorul, care se află în ultimele 6 luni de contract cu milanezii.
Trupa lui Xavi le-a luat fața unor echipe precum Tottenham, PSG, United, Liverpool sau Arsenal, care s-au interesat de serviciile mijlocașului din Coasta de Fildeș.
Kessie participă în acest moment la Cupa Africii pe Națiuni alături de țara sa, care va juca împotriva Egiptului, în optimile de finală ale competiției.
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM CÂTEVA SECUNDE
CITEȘTE ȘI:

Kessie, spre Barcelona

Radio Catalunya anunțase inițial faptul că Barcelona este foarte interesată de serviciile mijlocașului, iar discuțiile s-au derulat destul de repede din acel moment.
Expertul în transferuri pentru Sportitalia, Ginaluigi Longari, susține că există un acord verbal între Barcelona și reprezentații lui Kessie.
Pentru a semna o nouă înțelegere cu AC Milan, mijlocașul și-a dorit o mărire considerabilă de salariu, de la 4,5 milioane de euro, la aproape 8, un salariu mai mare decât Zlatan Ibrahimovic.
Negocierile dintre cele două părți au picat de ceva vreme, astfel jucătorul este liber să-și aleagă echipa pentru care va evolua pe viitor.
Tottenham a fost dispusă în această perioadă de mercato să achite o sumă de bani pentru transferul lui Kessie, dar s-a lovit de refuzul jucătorului, din cauza faptului că nu putea să-i satisfacă pretențiile financiare.
Kessie are 5 goluri și o pasă decisivă pentru Milan în acest sezon, în 21 de partide. Barcelona i-a transferat pe Dani Alves și Ferran Torres, iar venirea lui Franck Kessie ar reprezenta și o lovitură de imagine pentru catalani.
Trupa lui Xavi ar transfera un jucător ce este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 48 de milioane de euro.
AC Milan a plătit 24 de milioane de euro în 2019 pentru a-l transfera pe mijlocaș de la Atalanta.
Barcelona se află pe locul 5 în campionat, cu 35 de puncte după 21 de etape, la un punct de locul 4, ocupat de Atletico Madrid, care trimite în grupele Ligi Campionilor.
Catalanii vor juca împotriva lui Napoli în șaisprezecimile Europa League.
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 35 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
ACUM O ORĂ