Erling Haaland se afla în cărți să fie transferat încă din vara acestui an, când pe urmele sale s-au aflat, printre altele, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Liverpool și Bayern Munchen. Despărțirea nu s-a produs, însă norvegianul va fi cu siguranță curtat și mai tare începând de anul viitor, când intră în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
Șefii lui Dortmund nu sunt prea încântați la gândul că-l pot pierde pe Haaland, directorul executiv al Borussiei, Hans-Joachim Watzke, declarând recent că intenția clubului este de a-l păstra pe starul norvegian și în sezonul 2022/23. Nemții sunt, însă, conștienți de faptul că le va fi foarte greu să reușească asta, mai ales că foarte multe cluburi puternice din Europa sunt dispuse "să spargă banca" pentru a obține semnătura norvegianului.
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
03/10/2022 LA 19:05

30 de scouteri îi caută de urgență înlocuitor lui Erling Haaland la Borussia Dortmund

Daily Mail a anunțat azi că atacantul Anthony Martial a fost considerat una dintre cele mai bune opțiuni pentru a-l înlocui pe Haaland în momentul în care norvegianul va accepta una dintre ofertele puterilor din Europa. Totuși, Manchester United vrea aproximativ 55 de milioane de euro în schimbul lui Martial, iar germanii consideră că prețul este prea mare.
Din acest motiv, Borussia Dortmund a pus în mișcare nu mai puțin de 30 de scouteri pentru a-l găsi pe "noul" Erling Haaland, un fotbalist tânăr care să fie capabil de a produce magie în atacul trupei antrenate de Marco Rose. În orice caz, scouterilor le va fi greu să găsească un jucător care să promită atât de mult precum a făcut-o Haaland. În vârstă de doar 21 de ani, norvegianul a marcat 68 de goluri în 67 de meciuri pentru Dortmund de când s-a alăturat echipei în ianuarie 2020, asta după ce a înscris 29 de goluri în 27 de meciuri pentru fostul său club, Red Bull Salzburg.
Premier League
Reacția genială a lui Haaland după hat-trick-ul din derby-ul orașului Manchester
02/10/2022 LA 16:44
Premier League
City a dat de pământ cu United în derbyul din Manchester! Haaland, al treilea hat-trick al sezonului
02/10/2022 LA 14:56