Mai mult decât atât, Anglia, cu Kane pe teren, a pierdut finala Euro 2020 în fața Italiei la loviturile de departajare.
Manchester City s-a arătat interesată de un transfer al vârfului, acesta și-a dorit să plece, însă Tottenham nu a conceput să se despartă de golgheterul său. De atunci, forma lui Kane a scăzut, acesta reușind doar 10 goluri în acest sezon pentru Spurs și națională, niciunul în ultimele 5 partide.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00

Kane, dezamăgit de înfrângerea din finala Euro 2020

"Este întotdeauna greu", a spus Kane întrebat despre menținerea motivației: "Ultimele două turnee majore la care am participat, atunci când am ajuns în semifinale și finală, te afectează atât fizic, cât și mental.
În doar câteva săptămâni a trebuit să revenim în Premier League pentru a presta cel mai bun fotbal și parcă nu întotdeauna ai ocazia de a învăța totul, de a acumula, să vezi ce ai făcut bine și ce nu. Mă refer la revenirea le elementele de bază, pe terenul de antrenament. Jucăm o mulțime de meciuri pe an, nu există întotdeauna mult timp pentru a ne recupera și a reflecta asupra lucrurilor pe care le facem.".
Harry Kane a mărturisit faptul că a fost o vară dificilă, ținând cont de înfrângerea Angliei din finala cu Italia de la Euro 2020: "A fost o vară grea, să pierzi finala unui Campionat European chiar la tine acasă, pe Wembley, mă va urmări tot restul carierei mele, niciodată nu poți să treci peste așa ceva și sper că vom câștiga alt turneu major", a spus atacantul, conform DailyMail.
Vârful de 28 de ani a recunoscut că interesul din partea lui Manchester City l-a afectat destul de mult, ținând cont de posibilitatea unui transfer: "Au fost multe discuții și speculații în timpul verii, este prima dată când mi se întâmplă, dar este parte din formarea mea ca jucător. Este mult de spus în legătură cu situația clubului meu, dar acum ne concentrăm pe aceste două jocuri."
Citește și:
Anglia va juca vineri pe Wembley împotriva Albaniei, iar cu o victorie se califică la Cupa Mondială de anul viitor. După meciul cu Albania, englezii încheie campania de calificare în San Marino.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43