Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kane recunoaște că a fost afectat de ratarea transferului la City: "Este greu să rămâi motivat"

Romeo Ene

Actualizat 11/11/2021 la 19:20 GMT+2

Căpitanul naționalei Angliei, Harry Kane, a avut un început slab de sezon. Atacantul lui Tottenham a recunoscut faptul că uneori este greu să rămâi motivat. În această vară Manchester City s-a interesat de transferul lui Kane, însă mutarea a picat din cauza condițiilor solicitate de Spurs.

Harry Kane says he may never get over England's Euro 2020 final defeat to Italy

Credit imagine: Getty Images

Mai mult decât atât, Anglia, cu Kane pe teren, a pierdut finala Euro 2020 în fața Italiei la loviturile de departajare.
Manchester City s-a arătat interesată de un transfer al vârfului, acesta și-a dorit să plece, însă Tottenham nu a conceput să se despartă de golgheterul său. De atunci, forma lui Kane a scăzut, acesta reușind doar 10 goluri în acest sezon pentru Spurs și națională, niciunul în ultimele 5 partide.

Kane, dezamăgit de înfrângerea din finala Euro 2020

"Este întotdeauna greu", a spus Kane întrebat despre menținerea motivației: "Ultimele două turnee majore la care am participat, atunci când am ajuns în semifinale și finală, te afectează atât fizic, cât și mental.
În doar câteva săptămâni a trebuit să revenim în Premier League pentru a presta cel mai bun fotbal și parcă nu întotdeauna ai ocazia de a învăța totul, de a acumula, să vezi ce ai făcut bine și ce nu. Mă refer la revenirea le elementele de bază, pe terenul de antrenament. Jucăm o mulțime de meciuri pe an, nu există întotdeauna mult timp pentru a ne recupera și a reflecta asupra lucrurilor pe care le facem.".
Harry Kane a mărturisit faptul că a fost o vară dificilă, ținând cont de înfrângerea Angliei din finala cu Italia de la Euro 2020: "A fost o vară grea, să pierzi finala unui Campionat European chiar la tine acasă, pe Wembley, mă va urmări tot restul carierei mele, niciodată nu poți să treci peste așa ceva și sper că vom câștiga alt turneu major", a spus atacantul, conform DailyMail.
Vârful de 28 de ani a recunoscut că interesul din partea lui Manchester City l-a afectat destul de mult, ținând cont de posibilitatea unui transfer: "Au fost multe discuții și speculații în timpul verii, este prima dată când mi se întâmplă, dar este parte din formarea mea ca jucător. Este mult de spus în legătură cu situația clubului meu, dar acum ne concentrăm pe aceste două jocuri."
Citește și:
Anglia va juca vineri pe Wembley împotriva Albaniei, iar cu o victorie se califică la Cupa Mondială de anul viitor. După meciul cu Albania, englezii încheie campania de calificare în San Marino.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo