România a deschis scorul în minutul 9 al meciului cu Germania după un gol marcat de Ianis Hagi, care a intrat în careu, a trecut de doi apărători nemți, trimițându-i balonul printre picioare lui Rudiger, și a șutat pe jos. În repriza secundă, nemții au înscris prin Gnabry și Muller, stabilind scorul final, 2-1.
La finalul partidei, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au vorbit despre evoluția 'tricolorilor' din această seară. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani de la Cagliari a spus că a identificat multe aspecte pozitive în meciul cu Germania și a punctat că jucătorii români sunt pregătiți din punct de vedere fizic pentru duelul cu Armenia.
În plus, Marin a comentat și eventualul conflict pe care l-a avut cu selecționerul Mirel Rădoi în urma reacției acide de la finalul partidei cu Macedonia de Nord din septembrie.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM 21 ORE
"Putem lua foarte multe lucruri pozitive din acest meci. Au fost și lucruri negative, e normal. O să facem o analiză a partidei. Ne doream foarte mult să obținem un rezultat pozitiv, dar știam că Germania va veni peste noi după pauză. Din păcate, au reușit să marcheze repede după pauză, iar apoi a venit și al doilea gol.
Cu siguranță putem juca și cu Armenia, majoritatea jucătorilor care sunt acum la echipa națională se află într-o formă bună, joacă la echipe puternice.
Nu a fost niciun conflict între mine și selecționer, am discutat cu el, nu a fost niciun fel de problemă", a declarat Răzvan Marin, la Pro TV.

"Să fim bărbați și să recunoaștem că au fost mai buni"

La rândul său, Nicolae Stanciu și-a lăudat coechipierii pentru efortul depus și a menționat că pasele sale sunt bune pentru că sunt trimise către jucători foarte rapizi, punând accent pe munca echipei.
"Din păcate, am pierdut, am făcut un meci destul de bun, nu mai e nimic de zis. Nu trebuie să stăm să plângem că am fi putut scoate un rezultat de egalitate sau să-l câștigăm, trebuie să ne gândim la meciul de luni cu Armenia.
Am făcut un efort mare și eu, și Răzvan Marin, și nu doar noi, ci toată echipa. În prima repriză ne-am închis foarte bine. Trebuie să fim bărbați și să recunoaștem că au fost mai buni.
Când ai jucători în față cu viteză foarte bună, e normal să-i pui în valoare... Dacă eram puțin mai inspirați, am fi putut marca, dar meciul a trecut și trebuie să ne gândim la Armenia și să câștigăm acel meci", a spus Stanciu.
https://i.eurosport.com/2021/10/08/3233844.jpg

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 18 puncte (19-3)
  • 2. Macedonia de Nord - 12 puncte (15-6)
  • 3. Armenia - 12 puncte (8-10)
  • 4. România - 10 puncte (10-8)
  • 5. Islanda - 5 puncte (7-15)
  • 6. Liechtenstein - 1 punct (2-19)
Pentru echipa națională a României urmează luni, de la ora 21:45, meciul cu Armenia, care va avea loc la București.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36