Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester, parcurs perfect în primele etape din Championship! E favorita caselor de pariuri în liga a doua

Bianca Dumitru

Publicat 22/08/2023 la 15:10 GMT+3

Leicester a retrogradat în Championship la finalul sezonului 2022/23, după un an destul de slab, în care a reușit doar 9 victorii. Echipa antrenată de Enzo Maresca este într-o formă foarte bună în startul noii stagiuni și e favorita caselor de pariuri la câștigarea trofeului în liga a doua a Angliei.

Jamie Vardy (Leicester)

Credit imagine: Getty Images

Leicester a încheiat sezonul trecut pe locul 18 în Premier League, cu doar 34 de puncte adunate în 38 de etape, și a retrogradat în Championship pentru prima dată după aproape un deceniu.
În liga secundă, echipa antrenată acum de Enzo Maresca are un parcurs perfect, câștigând primele 3 etape din noua stagiune. Leicester s-a impus în fața celor de la Coventry (2-1), Huddersfield (0-1) și Cardiff (2-1), fiind lider al clasamentului, la egalitate de puncte (9) cu Ipswich.
În urma acestui start bun de sezon, casele de pariuri consideră că fosta campioană a Angliei este marea favorită la încheierea stagiunii pe locul 1.
Bookmaker-ii consideră că formația lui Maresca nu va rămâne foarte mult timp în liga a doua, având o cotă de 2 la câștigarea trofeului în Championship.
A doua favorită a caselor de pariuri din Anglia este Southampton, cu o cotă de 4,5, podiumul fiind completat de Ipswich, care este cotată cu 6.
Citește și:

Top 7 favorite ale caselor de pariuri în Championship

Top 7 favorite să se impună în noul sezon din Championship
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo