Cosmin Contra a fost la un pas să câștige titlul în Arabia Saudită cu Al Ittihad. Românul a preluat echipa la câteva etape după începutul campionatului și echipa a avut o prestație aproape perfectă sub comanda sa până spre final. Din păcate, gruparea din Jeddah a pierdut avansaul de 11 puncte pe care îl avea la un moment dat și în ultima rundă a pierdut și titlul, în fața celor de la Al Hilal.
Oficialii celor de la Al Ittihad nu au putut trece peste acest moment și nu i-au oferit un nou contract lui Contra, care este astfel un antrenor liber. Evident, fostul selecționer vrea să se întoarcă repede în iarbă și a subliniat că visează să antreneze din nou în Spania.
"După experiența de la Al Ittihad, visul meu este să antrenez din nou în Spania", a scris Contra pe contul personal de Instagram.
Premier League
Liverpool, doar egal cu Palace, în etapa a 2-a din PL! Darwin Nunez, eliminat pentru un gest oribil
ACUM 8 ORE
Cosmin Contra a mai antrenat în Spania la Fuenlabrada (iulie - octombrie 2012), iar între martie 2014 și ianuarie 2015 a stat pe banca celor de la Getafe, în La Liga.
Citește și:

Cosmin Contra, înlocuit cu Nuno Espirito Santo la Al Ittihad

Oficialii celor de la Al Ittihad s-au mișcat foarte repede după despărțirea de Contra și i-ua găsit un înlocuitor cu nume: Nuno Espirito Santo. Cartea de vizită a portughezului este impresionantă. Fostul portar al lui Mourinho de la Porto a fost manager în Premier League la Wolves și Tottenham. La Londra, Nuno Espirito Santo a început spectaculos sezonul precent cu o victorie în fața lui Manchester City și cu 3 succese din tot atâtea meciuri, dar a fost înlocuit în luna noiembrie cu Antonio Conte.
Realizările deosebite de la Wolverhampton, echipă pe care a luat-o din Championship și a dus-o până în primăvara europeană în doar 3 ani, i-au făcut lui Nuno o cotă excelentă.
Nuno Espirito Santo are o poveste mai puțin știută. Pe vremea când era încă în activitate a simțit potențialul și l-a convins pe un anume Jorge Mendes să devină agent de fotbaliști. Pe vremea aceea, Mendes era managerul unui club de noapte frecventat de multe dintre starurile naționalei Portugaliei. Jorge Mendes i-a ascultat sfatul, iar Nuno a devenit primul fotbalist semnat de agenția Gestifute. În 25 de ani, Mendes a ajuns între cei mai influenți agenți din istoria fotbalului. Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho, David De Gea, Joao Felix sau James Rodriguez, dar și pilotul Ferrari Charles Leclerc sunt manageriați de Jorge Mendes.
Serie A
Juventus, start perfect în noul sezon din Serie A! Di Maria, gol și assist la debut! Vlahovic, dublă
ACUM 8 ORE
Premier League
Tuchel și Conte au fost puși sub acuzare de FA, după incidentele de la Chelsea - Tottenham
ACUM 10 ORE