După ce Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la națională după meciurile din noiembrie din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Federația Română de Fotbal a început deja să caute o variantă bună pentru a-l înlocui. Printre antrenorii vizați de oficialii forului național se numără Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Pițurcă și Ladislau Boloni.
Cosmin Olăroiu pare a avea însă șanse mici pentru a prelua echipa națională, mai ales că are arev oferte bune din zona Golfului, pe care le studiază în această perioadă.
Ultima formație care i-ar fi făcut o ofertă este din din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român a fost deja ofertat de clubul Sharjah pentru a ajunge pe banca tehnică, potrivit Digi Sport. Cosmin Olăroiu, fostul antrenor de la Al-Ain și Al-Ahly, negociază cu echipa din Emirate pentru a prelua banca tehnică de la Abdulaziz Al Yassi.
Cupa Mondială FIFA
Unul dintre cei mai mari jucători germani, discurs de retragere după "dezastrul absolut" de la CM
ACUM 14 MINUTE

Cosmin Olăroiu este liber de contract din luna februarie

Antrenorul român nu a mai antrenat din luna februarie, după ce s-a despărțit de Jiangsu Suning, echipă cu care a câștigat campionatul în China. În clasamentul din UAE Pro League, Sharjah, ocupă locul 5, cu un total de 12 puncte.
La începutul acestei luni, după partida din calificări pentru Cupa Mondială cu Armenia, Mirel Rădoi a surprins cu anunțul că nu va continua la echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie:
"E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!
Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", a declarat Rădoi la vremea respectivă.
Comsin Olăroiu a fost prezentat mai mereu ca o variantă de a prelua echipa națională, atunci când a fost vorba de numirea unui selecționer, dar FRF a insistat prea puțin de-a lungul timpului pentru a-l aduce pe banca tehnică.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Hansi Flick, după eliminarea Germaniei: "E o prostie absolută. Cum a ajuns el la concluzia asta?"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Spaniolii "le râd în față" nemților: "Niciodată o înfrângere nu s-a simțit atât de bine"
ACUM O ORĂ