Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Uluitor! Cota pe care o avea Arabia Saudită la victorie, după ce Messi a deschis scorul

Nicu Savin

Publicat 22/11/2022 la 17:54 GMT+2

Argentina a pierdut cu Arabia Saudită în primul meci al grupei C de la Campionatul Mondial din Qatar. Surpriza este cu atât mai mare cu cât sud-americanii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Messi în minutul 10. Pariorii care au mizat pe succesul saudiților în când erau conduși s-au îmbogățit, deoarece bookmakerii au oferit o cotă de 500 în momentul respctiv.

Lionel Messi (l.) schaut auf Salem Al-Dawsari

Credit imagine: Imago

Argentina a început cu stângul Campionatul Mondial din Qatar, pierzând surprinzător în fața Arabiei Saudite, scor 1-2. Vorbim cu siguranță de unul dintre cele mai neașteptate rezultate din istoria Cupei Mondiale. Valoarea lotului sud-americanilor este de aproximativ 25 de ori mai mare (633,2 milioane de € vs 25,4 milioane de €), iar trecutul Argentinei mult mai glorios, dar aceste elemente nu au contat.
Nimeni nu anticipa acest rezultat, iar asta se putea vedea din cotele oferite de casele de pariuri înainte de meci. Messi & Co aveau o cotă de doar 1,14 la victorie, în timp ce un succes al arabilor era cotat cu 26. Lucrurile s-au schimbat și mai mult după ce Messi a deschis scorul în minutul 10, din penalty.
Conform Daily Mail, după ce tabela arăta 1-0 pentru Argentina, cota la victorie a Arabiei Saudite a explodat, ajungând la 500. Astfel, cine a pariat pe acest deznodământ a câștigat de 500 de ori mai mult decât a investit. Cu siguranță cota a crescut și mai mult odată cu înaintarea în meci și era mult mai mare înainte de minutul 48, când saudiții au reușit să egaleze.
Nici când scorul era 1-1 bookmakerii nu erau convinși de o victorie a Arabiei Saudite, oferind o cotă de 33 pentru un asemenea succes.

Argentina, a 2-a înfrângere neașteptată la debutul într-o Cupă Mondială

Nu este prima dată când Argentina pierde surprinzător în meciul de debut la o Cupă Mondială. În 1990, sud-americanii erau campioni mondiali en-titre și încă îl avea pe Maradona în echipă, dar au fost învinși la primul meci de Camerun, scor 0-1.
De-a lungul timpului, au fost și alte naționale de renume care au suferit înfrângeri la care nimeni nu se aștepta la vremea respectivă. Surprizele sunt parte a Cupei Mondiale, iar mai jos puteți vedea care au fost partidele ale căror rezultate au șocat efectiv lumea fotbalului în trecut.
  • 1966: Coreea de Nord - Italia 1-0
  • 1982: Algeria - Germania de Vest 2-1
  • 1982: Spania - Irlanda de Nord 0-1
  • 1990: Argentina - Camerun 0-1
  • 1994: Arabia Saudită - Belgia 1-0
  • 2002: Senegal - Franța 1-0
  • 2010: Africa de Sud - Franța 1-0
  • 2014: Costa Rica - Italia 1-0
  • 2018: Germania - Coreea de Sud 1-2
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo