Presa din Turcia anunță o serie de mutări de răsunet în Turcia. Dan Petrescu ar fi acceptat deja să o antreneze pe Kayserispor, însă fostul antrenor al CFR-ului va avea o misiune dificilă în a salva de la retrogradare clubul din prima ligă turcă. Pentru asta, "Bursucul" știe că trebuie să facă transferuri serioase, jucători pe care-i știe bine, care să-i asigure forță în joc.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Potrivit turcilor, la Kayserispor va ajunge croatul Damjan Djokovic, pentru care s-a ajuns deja la un acord, anunță pagina de Twitter Transfer Merkezi: "Kayserispor a ajuns la un acord cu mijlocșul croat Damjan Djokovic, care joacă pentru CFR Cluj. Djokovic este un fost elev al lui Petrescu, noul antrenor de la Kayserispor", anunță cei de la Transfer Merkezi.
Fotbal
"Asta e singura variantă!" Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre numirea noului selecționer
14/12/2021 LA 15:45

Dan Petrescu, prima lovitură la Kayserispor

Damjan Djokovic este fără doar și poate un jucător esențial pentru campioana României. Acesta a pus umărul serios în toate cele trei campanii în care CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1 cu Dan Petrescu pe banca ardelenilor. Djokovic mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2022, însă Dan Petrescu vrea să-l ia în această campanie de transferuri.
Conform Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului croat este de 1,6 milioane de euro. Croatul ajuns la CFR Cluj în 2017 a fost cât pe ce să ajungă în Turcia în vara anului trecut, atunci când a fost dorit de Istanbul Bașakșehir. Djokovic a mai evoluat în cariera sa pentru Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și Rijeka.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01