Daniel Niculae a fost instalat pe postul de președinte la Rapid. În urmă cu 3 ani, pe vremea când formația giuleșteană se afla în liga a 3-a, "Nico" a plecat din cauza unor divergențe, iar ulterior a spus că nu poate lucra alături de două persoane din cadrul clubului: acționarul Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă, fost director general, în prezent antrenor la Rapid 2.
"Nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club:domnul Nicolescu și Ovidiu", spunea Daniel Niculae, în august 2020.
Ieri, Rapid a anunțat că Niculae va fi noul președinte al clubului. Astăzi, acționarul majoritar Victor Angelescu a oferit mai multe explicații în contextul revenirii lui Niculae în Giulești.
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs incendiar! A jignit un adversar și i-a făcut praf pe Van Gaal și pe arbitrul Lahoz
ACUM 21 MINUTE

Daniel Niculae a revenit la Rapid! Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă, ca și plecați

Oficialul a dezvăluit că a ajuns la o înțelegere cu Andrei Nicolescu privind schimbările din conducerea clubului, în timp ce cu Ovidiu Burcă va discuta chiar Niculae:
"Am avut o discuție ieri (n.r. - 2 aprilie) cu Andrei (n.r. - Nicolescu), el știa că eu îl doream pe Daniel președinte. Andrei era celălalt acționar, așa că eu mi-am îndeplinit mereu obligațiile, dar a înțeles ce i-am spus, știa și el, și a acceptat. Sigur că va trece o vreme până când totul se va oficializa.
Cu Ovidiu (n.r. - Burcă) nu am avut nicio discuție pentru că el nu mai este în staff. El este antrenor la echipa a doua, așa că Daniel (n.r. - Niculae) va avea o discuție cu el. Ovidiu se află încă sub contract, dar acestea sunt lucruri care țin de bucătăria noastră internă", a spus Victor Angelescu, la conferința de presă organizată astăzi de Rapid.

Mihai Iosif va primi prelungirea contractului cu Rapid, după ce a dus echipa în playoff

Rapid s-a calificat dramatic în playoff-ul din Liga a 2-a, după victoria cu 4-2 de pe terenul lui Metaloglobus, în ultima etapă din sezonul regulat.
Victor Angelescu a asigurat că Mihai Iosif va primi prelungirea contractului, după ce a calificat echipa în playoff:
"Tocmai ce am discutat cu Miță (n.r. - Mihai Iosif) și cu Nico (n.r. - Daniel Niculae), veți vedea că Miță va avea contractul prelungit. Va semna cu noi pe o perioadă mai lungă. Nico crede în el, eu cred în el, este cel care poate duce Rapidul înapoi în Liga 1", a mai spus Angelescu.
În playoff, formația pregătită de Mihai Iosif se va lupta cu U Craiova 1948, CS Mioveni, Dunărea Călărași, Csikszered și ASU Poli Timișoara.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 8 ORE