Beckham, 46 ani, fost jucător la Manchester United, Real Madrid şi AC Milan, a explicat gestul pentru a sublinia ''munca incredibilă'' desfăşurată de staff-ul medical în plină invazie rusească.
Irina, şeful centrului regional prenatal şi medic anestezist pediatru, a postat pe contul lui Beckham, duminică, videoclipuri şi imagini despre modul în care războiul a afectat munca echipei ei.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 14 MINUTE
Irina a distribuit videoclipuri care arată un subsol unde femeile însărcinate şi proaspetele mămici au fost evacuate în primele zile ale invaziei, alături de o unitate de terapie intensivă unde bebeluşii sunt trataţi cu ajutorul generatoarelor de oxigen donate de UNICEF.

Beckham a cerut urmăritorilor săi să facă donaţii pentru a le oferi familiilor din Ucraina accesul la apă şi mâncare

Irina, identificată doar după prenume, a povestit că lucrează 24 ore din 24 de ore săptămânal. ''Noi ne riscăm probabil vieţile, dar nu ne gândim la asta deloc. Ne place munca noastră'', a spus ea. Medicul ucrainean a postat fotografii cu fiica ei Iana şi bebeluşul Mihailo, născut a doua zi după începerea invaziei ruseşti, care are probleme de respiraţie, în timp ce casa familiei ei a fost distrusă în bombardamente.
Beckham, care a fost ambasador UNICEF începând cu 2005, a cerut urmăritorilor săi să facă donaţii pentru a le oferi familiilor din Ucraina accesul la apă şi mâncare, asigurarea funcţionării serviciilor de protecţie a copilului şi ajutarea refugiaţilor din ţările vecine.
Harkov, al doilea cel mai mare oraş al Ucrainei, este ţinta atacurilor ruse de circa trei săptămâni.
Sursa: Agerpres
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 44 MINUTE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 9 ORE