David Beckham a petrecut o săptămână în Qatar, timp în care a văzut stadiul pregătirilor pentru Cupa Mondială și a primit o ofertă încredibilă. Fostul căpitan al naționalei Angliei va semna un contract uriaș prin care va deveni imaginea turneului final care se va desfășura peste 13 luni în Qatar. Înțelegerea va fi oficializată luna viitoare, iar Beckham va încasa 177 milioane de euro. Această afacere înseamnă, de asemenea, că englezul va fi imaginea sportivă a statului Qatar până în 2032!
Baza legăturilor dintre David Beckham și Qatar a fost făcută prin contractul pe care fostul mijlocaș englez l-a avut cu PSG.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31

Englezii au începutul protestele la adresa lui Beckham

Qatar a făcut pași uriași pentru a scăpa de problemele legate de respectarea drepturilor omului, dar comunitatea internațională îl avertizează pe Beckham. Conform unui studiu, mii de muncitori au murit, în condiții grele, la construirea stadioanelor care vor găzdui în Qatar partidele de la Cupa Mondială de anul viitor. De asemenea, homosexualitatea este interzisă prin lege în statele arabe, iar Beckham are acum o misiune foarte dificilă. Englezul vrea să le asigure fanilor că vor putea flutura fără emoții steagurile curcubeu, simbol al comunității LGBTQ.
David Beckham a vizitat Qatarul împreună cu celebra sa soție Victoria, iar decizia a fost luată în familie, scrie cotidianul britanic The Sun.
O sursă din anturajul lui Beckham a afirmat că "David crede în puterea fotbalului de a schimba lumea în bine. Prin acest contract, qatarezii vor să arate vestului frumusețile țării lor. Plajele superbe, întiderile uriașe de nisip și zgârie-norii futuriști vor avea acum o nouă imagine".
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
Premier League
"CR7", blocat de Premier League. Ce spune regulamentul
28/08/2021 LA 17:47