David Beckham a petrecut o săptămână în Qatar, timp în care a văzut stadiul pregătirilor pentru Cupa Mondială și a primit o ofertă încredibilă. Fostul căpitan al naționalei Angliei va semna un contract uriaș prin care va deveni imaginea turneului final care se va desfășura peste 13 luni în Qatar. Înțelegerea va fi oficializată luna viitoare, iar Beckham va încasa 177 milioane de euro. Această afacere înseamnă, de asemenea, că englezul va fi imaginea sportivă a statului Qatar până în 2032!
Baza legăturilor dintre David Beckham și Qatar a fost făcută prin contractul pe care fostul mijlocaș englez l-a avut cu PSG.
Cupa Mondială FIFA
Poveștile căpitanilor care au ridicat trofeul Campionatului Mondial de-a lungul istoriei (I)
09/11/2022 LA 14:32

Englezii au începutul protestele la adresa lui Beckham

Qatar a făcut pași uriași pentru a scăpa de problemele legate de respectarea drepturilor omului, dar comunitatea internațională îl avertizează pe Beckham. Conform unui studiu, mii de muncitori au murit, în condiții grele, la construirea stadioanelor care vor găzdui în Qatar partidele de la Cupa Mondială de anul viitor. De asemenea, homosexualitatea este interzisă prin lege în statele arabe, iar Beckham are acum o misiune foarte dificilă. Englezul vrea să le asigure fanilor că vor putea flutura fără emoții steagurile curcubeu, simbol al comunității LGBTQ.
David Beckham a vizitat Qatarul împreună cu celebra sa soție Victoria, iar decizia a fost luată în familie, scrie cotidianul britanic The Sun.
O sursă din anturajul lui Beckham a afirmat că "David crede în puterea fotbalului de a schimba lumea în bine. Prin acest contract, qatarezii vor să arate vestului frumusețile țării lor. Plajele superbe, întiderile uriașe de nisip și zgârie-norii futuriști vor avea acum o nouă imagine".
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
MLS
Prima reacție a lui David Beckham după zvonurile privind transferul lui Messi la Inter Miami
31/10/2022 LA 17:17
Ligue 1
PSG și Barcelona, puse în așteptare! The Athletic anunță că Messi este în negocieri cu un alt club
31/10/2022 LA 09:45