Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United - AC Milan, în optimile Europa League. Reacția lui Solskjaer

Cosmin Cioboata

Publicat 26/02/2021 la 19:23 GMT+2

Manchester United - AC Milan este capul de afiș al optimilor UEFA Europa League. Tragerea la sorți a avut loc astăzi, chiar în ziua în care Ole Gunnar Solskjaer, managerul "diavolilor", împlinește 48 de ani.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Manchester United și AC Milan se vor întâlni în optimile de finală ale UEFA Europa League, într-o dublă manșă așteptată cu sufletul la gură de fanii din întreaga lume.
Meciul tur de pe Old Trafford, comparat de Solskjaer cu un duel demn de Champions League, va fi și mai interesant ținând cont că va marca revenirea lui Ibrahimovic pe stadionul unde a făcut furori în perioada 2016-2018.
Ajuns la 39 de ani, atacantul Milanului a demonstrat că încă are energie, determinare și dorință să joace la cel mai înalt nivel. Încă un plus care transformă dubla cu fosta sa echipă într-una de vis.
29 de goluri în 53 de meciuri a marcat Ibrahimovic pentru Manchester United, reușind să cucerească 3 trofee (Europa League, Cupa Ligii și Supercupa Angliei).
Zlatan Ibrahimovic joined LA Galaxy after a spell at Manchester United

Solskjaer, entuziasmat de "cadoul" primit de ziua lui: super-dubla Manchester United - Milan, din Europa League

Despre revenirea lui Zlatan pe Old Trafford a vorbit inclusiv Ole Gunnar Solskjaer, sărbătoritul zilei. Managerul lui United a comentat pe marginea "cadoului primit" și s-a arătat impresionat de forma atacantului suedez:
"Un cadou frumos pentru ziua mea de naștere, nu? E genul de tragere la sorți după care simți că vei avea un meci de Champions League. Echipa noastră are nevoie de astfel de provocări, le așteptăm. AC Milan este un club de mare tradiție, un club uriaș. Suntem nerăbdători să jucăm pe acel stadion minunat (n.r. - San Siro).
Sunt impresionat de Zlatan și de modul în care și-a construit cariera, trebuie să recunosc. A avut o accidentare aici (n.r. - la Manchester United) care i-a pus în pericol cariera, dar s-a întors, a plecat în MLS, iar apoi a revenit la Milan, reușind să-i ridice foarte mult", a declarat Ole Gunnar Solskjaer, pentru site-ul lui Manchester United.
Meciul tur dintre Manchester United și AC Milan va avea loc pe 11 martie, în timp ce returul se va disputa pe 18 martie.
Pentru Manchester United urmează derby-ul cu Chelsea, din etapa a 26-a din Premier League. Partida de pe Stamford Bridge, programată duminică (ora 18:30) va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Meciurile din optimile Europa League:

  • Ajax - Young Boys
  • Dinamo Kiev - Villarreal
  • AS Roma - Șahtior Donețk
  • Olympiacos - Arsenal
  • Dinamo Zagreb - Tottenham
  • Manchester United - AC Milan
  • Slavia Praga - Rangers
  • Granada - Molde
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo