Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spaniolii, nemulţumiţi de Sevilla, după 1-1 la Cluj: "Pui fără cap". Cele mai mari note ale partidei

Cristian Mihală

Publicat 20/02/2020 la 23:14 GMT+2

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, în meciul tur din 16-imile Europa League, cu Sevilla. Echipa lui Dan Petrescu a condus până în minutul 80, dar spaniolii au smuls un egal şi sunt favoriţi la calificare. Presa spaniolă a fost destul de critică la adresa trupei lui Lopetegui, rezultatul venind în contextul unor partide mai puţin reuşite, în ultima perioadă.

cfr sevilla

Credit imagine: Eurosport

Ardelenii au făcut un meci bun împotriva celei mai titrate echipe din competiţie. I-au ţinut pe spanioli la distanţă în prima parte, iar în repriza secundă au dat lovitura. Au deschis scorul în minutul 59, din lovitură de pedeapsă: un jucător al Sevillei a făcut henţ în careu, iar, după consultarea arbitrajului video, centralul a indicat punctul cu var. Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea şi a marcat, iar avantajul campioanei s-a menţinut până pe final. Sevilla a restabilit egalitatea în minutul 82, prin Youssef En Nesyri. Prea puţin pentru presa iberică, mai ales că Sevilla are un parcurs foarte slab în ultima perioadă.

Ce scriu spaniolii, după CFR - Sevilla 1-1

"El Nesyri l-a scos pe Lopetegui din necaz", a titrat Marca.
Pe aceeaşi notă, a nemulţumirii faţă de ultimele prestaţii ale Sevillei, au mers şi jurnaliştii de la As. "El Nesyri evită criza, iar Sevilla are un avantaj pentru meciul retur", notează ziariştii sursei citate, pentru ca apoi să vorbească despre remiză drept "un rezultat neconvingător, dar valoros în perspectiva obiectivului, calificarea în optimile Europa League".
Catalanii de la Mundo Deportivo vorbesc despre rezultat ca despre unul "care le-a convenit ambelor echipe. Lopetegui a fost inspirat, dar jocul Sevillei a fost unul inconsistent, cu fluctuaţii mari".
Mult mai duri au fost cei de la sport.es, care notează că jucătorii Valenciei "au alergat în prima repriză ca nişte pui fără cap, în ciuda faptului că Sevilla face din această competiţie un obiectiv important". Din fericire pentru iberici, Lopetegui a fost extrem de inspirat, iar rezervele En Nesyri şi Rony Lopes au schimbat faţa echipei într-o anumită măsură. Rezultatul e unul bun, "menit să aducă linişte în perspectiva calificării, dar a fost un nou meci fără spectacol şi entuziasm din partea Sevillei".
Altfel, de notat că whoscored.com l-a desemnat pe Luuk de Jong jucătorul meciului. În ciuda faptului că nu a marcat, golgheterul Sevillei s-a luptat impresionant cu apărătorii CFR-ului şi a reuşit pasa decisivă la golul oaspeţilor. Pentru prestaţia sa, vârful batav a fost notat cu 8,1.
De le clujeni, cel mai bun jucător a fost Deac (7,3), care a făcut încă o dată risipă de efort. Camora (7,2) şi Traore (7) au fost singurii fotbalişti din echipa lui "Super Dan" care au trecut de bariera notei "7".

Ultimele partide ale Sevillei

CFR - Sevilla 1-1
Sevilla - Espanyol 2-2
Celta Vigo - Sevilla 2-1
Sevilla - Alaves 1-1
Mirandes - Sevilla 3-1
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo