Franța, campioana mondială en-titre, nu se regăsește nici după Campionatul European de fotbal din vară. După ce au părăsit turneul final încă din faza optimilor de finală, băieții lui Didier Deschamps au înregistrat două rezultate de egalitate în calificările pentru Cupa Mondială din 2022, cu Bosnia pe teren propriu (1-1) și Ucraina în deplasare (1-1).
CE A FĂCUT LIONEL MESSI CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE IZBUCNIREA SCANDALULUI LA BRAZILIA – ARGENTINA
Astfel, Les Blues au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie, o serie neașteptată având în vedere că pot alcătui în același timp trei selecționate valoroase.
Premier League
Liverpool caută întăriri! Mijlocașul la care Klopp visează ar putea ajunge, în sfârșit, pe Anfield
ACUM 20 MINUTE

Paul Pogba: "Nu mai suntem cea mai bună echipă din lume"

În urma ultimelor rezultate, Paul Pogba a admis că Franța nu mai este cea mai bună echipă națională din lume.
https://i.eurosport.com/2021/09/05/3213401.jpg
"A vorbit multă lume despre noi, spunând că suntem cea mai bună echipă din lume. Nu mai suntem cea mai bună echipă din lume. Asta s-a întâmplat, iar acum trebuie să ne facem din nou treaba pe teren pentru a redeveni cei mai buni. Trebuie să se schimbe unele lucruri și atunci când ești pe teren, trebuie să fii mândru, pentru că mă enervează să nu câștig cu echipa Franței. Toți jucătorii simt la fel ca mine pentru că, în aceste momente, totul este extrem de dificil.
A trecut mult timp de când am câștigat cu Franța și îmi e dor, tuturor ne este. Trebuie să schimbăm toate astea și să devenim mult mai agresivi, să udăm mai mult tricourile și să avem mai multă dorință, atât. Flacăra noastră s-a stins puțin și trebuie s-o reaprindem", a declarat Pogba, după partida din Ucraina.
CONCLUZIA LUI MIREL RĂDOI DUPĂ MECIURILE CU ISLANDA ȘI LIECHTENSTEIN. "NU AM CÂŞTIGAT DOAR 6 PUNCTE, CI 10 AŞ SPUNE EU"
Franța este totuși pe locul 1 în Grupa D de calificare, cu 9 puncte, după ce a câștigat două partide și a remizat în alte trei. Finlanda este naționala care îi amenință calificarea directă la Cupa Mondială, având 5 puncte din 3 jocuri. Franța mai are de disputat trei partide în grupă, iar două dintre acestea sunt în compania Finlandei.
Liga
Viitorul lui De Jong la Barcelona, în continuare sub semnul întrebării! Xavi: "Totul este posibil"
ACUM 36 MINUTE
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
ACUM O ORĂ