Erling Haaland a fost subiectul celui mai spectaculos transfer din această perioadă de mercato. După un și jumătate la Borussia Dortmund, atacantul a ajuns la Manchester City, care a plătit în schimbul său numai 60 de milioane de €, echivalentul clauzei de reziliere a contractului cu formația germană.
În momentul în care Ole Gunnar Solskjaer era antrenorul lui Manchester United, presa engleză a speculat că Haaland va ajunge pe Old Trafford, pentru a lucra din nou cu omul care l-a antrenat la Molde. Haaland a spus mereu că Solskjaer a avut un rol important în ascensiunea sa, iar transferul său la United era plauzibil din acest puncte de vedere.
Solskjaer a fost demis între timp, iar Haaland a ajuns la marea rivală a lui United. Evident, acest lucru nu i-a căzut tocmai bine lui Solskjaer, care rămâne o legendă a clubului de pe Old Trafford, deși mandatul său de antrenor a fost un eșec lamentabil.
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
ACUM 18 MINUTE
Citește și:

Haaland, felicitat într-un mod bizar de Solskjaer

Acest lucru nu l-a împiedicat pe tehnician să-i ureze succes lui Haaland, dar atacantul a dezvăluit că a făcut-o într-un mod hilar, fără a-i supăra pe fanii lui Man United.
"Când am semnat cu City, el m-a felicitat și mi-a scris: < Mult succes în partea greșită a orașului Manchester>. Vorbim uneori. După cum știți, el a avut un impact enorm asupra carierei mele când eram la Molde. Este un tip bun", a spus Haaland, citat de Daily Mail.
Haaland are mare încredere că va reuși la Manchester City și consideră că până în acest moment și-a ales excelent pașii în carieră. Norvegianul a recunoscut că a avut mai multe oportunități de a ajunge în Anglia, dar a simțit că e mai bine să aibă un traseu diferit.
"Acum trei ani, City nu m-a dorit pentru că l-au avut pe Aguero în față, așa că atunci nu am decis eu să nu vin aici. Dar sentimentul meu a fost că mai bine merg în alt loc decât decât să vin aici în Anglia. Aș fi putut veni aici de multe ori în cariera mea, dar am simțit altceva și cred că a fost o alegere foarte bună.Am făcut alegeri perfecte când am mers la Molde, apoi la Salzburg și la Dortmund. Nu mă plâng de asta", a adăugat Haaland.
Debutul lui Erling Haaland la Manchester City va avea loc săptămâna viitoare, când campiona Angliei va juca două meciuri amicale în cadrul turneului de pregătire din SUA, cu Club America (Mexic) și Bayern Munchen. Primul meci oficial al atacantului în tricoul "cetățenilor" va fi cel mai probabil pe 30 august, când are loc Supercupa Angliei, între City și Liverpool.
Premier League
United, transfer de neînțeles: The Athletic a anunțat pe cine aduce Ten Hag, dacă nu vine De Jong
ACUM 2 ORE
Premier League
Gary Neville îi ia apărarea lui Ten Hag! Conducerea lui United, criticată de fostul căpitan
ACUM 2 ORE