Ianis Hagi s-a aflat într-o formă excelentă în partida câștigată de Rangers pe terenul lui St. Johnstone, scor 3-0, în campionatul Scoției. Internaționalul român a contribuit la primul gol al trupei lui Steven Gerrard, înscris de Roofe în minutul 24.
Kamara a dublat avantajul lui Rangers 7 minute mai târziu, iar Hagi Jr. a stabilit scorul final în debutul reprizei a doua. Ianis l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut puternic la colțul scurt, din interiorul careului. A fost al 9-lea gol la care a contribuit Ianis în sezonul curent din Scoția: 2 goluri și 7 pase decisive.

Ianis Hagi, lăudat în presa din Scoția, după ce a marcat din nou pentru Rangers

Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
ACUM 22 MINUTE
Publicația The Scotsman i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi, la finalul meciului cu St. Johnstone:
"Jucătorul român a continuat în aceeași notă în care a jucat în meciul precedent (n.r. - cu Motherwell) și le-a dat peste cap linia defensivă a celor de la St. Johnstone, împreună cu Aribo. A înscris un gol meritat și a avut ghinion la lovitura pe care Roofe a atins-o înainte să intre în poartă".
În același timp, jurnaliștii The Herald Scotland au scris că Ianis a reușit "una dintre cele mai bune prestații din sezonul curent".

"O seară mare pentru Ianis Hagi", după ce a înscris pentru Rangers

De asemenea, Glasgow Live a realizat o analiză mai detaliată a jocului lui Hagi Jr. din meciul de aseară:
"Românul a avut perioade în care a fost titular și altele în care a fost rezervă, de-a lungul acestui sezon, și s-ar putea considera puțin nedreptățit că nu a jucat ceva mai mult. A părut că încrederea sa a fost afectată, dar în săptămânile recente a arătat din nou ce poate să facă.
S-a întors ca titular și probabil se simte puțin ghinionist că nu a fost desemnat omul meciului, pentru că a jucat excelent. A avut un rol important la primul gol, când șutul său de la distanță a fost respins, iar Roofe doar a împins balonul în plasă.
La golul lui Hagi, a fost complet invers. A trimis un voleu în poarta lui Clark, după ce șutul inițial a fost blocat. A părut încrezător și s-a demarcat mereu pentru a primi mingea. O seară mare pentru Hagi și o prestație foarte bună pentru el. Playmaker-ul și-a arătat forța, după ce a fost lovit în mod constant de-a lungul jocului, însă s-a ridicat de fiecare dată".
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
"E un jucător fenomenal! E foarte greu de oprit!" Reghecampf, după victoria cu 5-0 a Craiovei
ACUM 35 MINUTE
Fotbal
Rezumatul meciului Arsenal – Crystal Palace: "Tunarii" au scos un egal in-extremis pe Emirates
ACUM 8 ORE