Ianis Hagi s-a aflat într-o formă excelentă în partida câștigată de Rangers pe terenul lui St. Johnstone, scor 3-0, în campionatul Scoției. Internaționalul român a contribuit la primul gol al trupei lui Steven Gerrard, înscris de Roofe în minutul 24.

Kamara a dublat avantajul lui Rangers 7 minute mai târziu, iar Hagi Jr. a stabilit scorul final în debutul reprizei a doua. Ianis l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut puternic la colțul scurt, din interiorul careului. A fost al 9-lea gol la care a contribuit Ianis în sezonul curent din Scoția: 2 goluri și 7 pase decisive.

Premier League
”United nu mai atrage jucătorii mari!” Noua realitatea de pe Old Trafford, prin ochii unei legende
ACUM 14 MINUTE

Ianis Hagi, lăudat în presa din Scoția, după ce a marcat din nou pentru Rangers

Publicația The Scotsman i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi, la finalul meciului cu St. Johnstone:

"Jucătorul român a continuat în aceeași notă în care a jucat în meciul precedent (n.r. - cu Motherwell) și le-a dat peste cap linia defensivă a celor de la St. Johnstone, împreună cu Aribo. A înscris un gol meritat și a avut ghinion la lovitura pe care Roofe a atins-o înainte să intre în poartă".

În același timp, jurnaliștii The Herald Scotland au scris că Ianis a reușit "una dintre cele mai bune prestații din sezonul curent".

"O seară mare pentru Ianis Hagi", după ce a înscris pentru Rangers

De asemenea, Glasgow Live a realizat o analiză mai detaliată a jocului lui Hagi Jr. din meciul de aseară:

"Românul a avut perioade în care a fost titular și altele în care a fost rezervă, de-a lungul acestui sezon, și s-ar putea considera puțin nedreptățit că nu a jucat ceva mai mult. A părut că încrederea sa a fost afectată, dar în săptămânile recente a arătat din nou ce poate să facă.

S-a întors ca titular și probabil se simte puțin ghinionist că nu a fost desemnat omul meciului, pentru că a jucat excelent. A avut un rol important la primul gol, când șutul său de la distanță a fost respins, iar Roofe doar a împins balonul în plasă.

La golul lui Hagi, a fost complet invers. A trimis un voleu în poarta lui Clark, după ce șutul inițial a fost blocat. A părut încrezător și s-a demarcat mereu pentru a primi mingea. O seară mare pentru Hagi și o prestație foarte bună pentru el. Playmaker-ul și-a arătat forța, după ce a fost lovit în mod constant de-a lungul jocului, însă s-a ridicat de fiecare dată".

https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Thiago, pe Old Trafford? Un fost jucător al lui United crede că ibericul nu se potrivește pe Anfield
ACUM 32 MINUTE
Liga
Barcagate: Josep Maria Bartomeu a fost eliberat după o zi petrecută la închisoare
ACUM 36 MINUTE