Lionel Messi a cucerit la finalul lunii noiembrie cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră, depășindu-i în clasamentul final pe Robert Lewandowski și Jorginho, care au ocupat locurile 2 și 3.
Victoria argentinianul a stârnit multe reacții adverse, organizatorii Balonului de Aur atrăgându-și mulți contestatari pentru faptul că starul lui Bayern Munchen nu a câștigat niciun astfel de trofeu în ciuda reușitelor sale din ultimii doi ani.
Acum, și unul dintre cei mai cunoscuți impresari din lumea fotbalului a vorbit despre Balonul de Aur. Mino Raiola a declarat că el nu poate lua cursa pentru trofeu în serios, fiind convins că se votează în funcție de preferințele personale, nu ținându-se cont de performanțe. Agentul și-a argumentat părerea dând drept exemplu faptul că Robert Lewandowski sau Zlatan Ibrahimovic nu au niciun Balon de Aur.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ZI
"Balonul de Aur? Eu nu pot să-l iau în serios. După mine, Lewandowski ar fi trebuit să-l obțină în acest an. Și Zlatan ar fi trebuit să-l obțină. Calitatea nu are întotdeauna câștig de cauză într-o democrație. Emoțiile și sentimentele joacă un rol în alegere. Cine îmi place și cine nu", a declarat Mino Raiola, citat de TuttoMercatoWeb.
Citește și:
ANCELOTTI ÎL VREA LA REAL MADRID PE MIJLOCAȘUL SĂU PREFERAT DIN ANGLIA! CINE I-AR PUTEA LUA LOCUL LUI CASEMIRO

Ibrahimovic nu știe de ce nu a câștigat niciun Balon de Aur

Zlatan Ibrahimovic a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în ultimele decenii. Fotbalistul în vârstă de 40 de ani nu a reușit, însă, de-a lungul carierei să câștige niciun Balon de Aur, spunând acum că nu înțelege de ce s-a întâmplat asta.
După ce Lionel Messi a cucerit cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră, Ibrahimovic a vorbit pentru Radio Deejay despre faptul că el nu a primit niciodată acest trofeu. Atacantul a spus că acest lucru nu-l influențează, el fiind oricum conștient de calitățile sale.
"De ce nu am câștigat niciodată Balonul de Aur? Nu știu, nu depinde de mine. Eu joc fotbal. Depinde cum văd alții lucrurile. Acum a câștigat Messi Balonul de Aur și mulți spun că l-ar fi meritat Lewandowski. Nu este un lucru care mă oprește. Sigur, ar fi fost frumos să câștig Balonul de Aur, dar asta nu îmi schimbă cariera sau calitatea individuală. Am avut șansa să joc cu jucători mari și în echipe mari. Și ceva am câștigat...", a declarat Zlatan Ibrahimovic, în această săptămână.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14