Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tavi Popescu și-a dezvăluit cea mai mare dorință după debutul la naționala României

Andrei Nicolae

Publicat 25/03/2022 la 23:43 GMT+2

Octavian Popescu, jucătorul în vârstă de 19 ani de la FCSB, a debutat pentru România în partida amicală contra Greciei (0-1), iar după a mărturisit că marea lui dorință ca fotbalist este să ajungă cu naționala la o ediție de Cupă Mondială.

Octavian Popescu Romania

Credit imagine: Getty Images

Octavian Popescu, jucătorul de la FCSB, a fost unul dintre fotbaliștii din Liga 1 despre care s-a vorbit cel mai mult înaintea debutului lui Edi Iordănescu la echipa națională. Noul selecționer l-a reținut pe tânărul de 19 ani în lotul pentru jocurile amicale cu Grecia și Isreal.
Mai mult, i-a oferit șansa debutului, vineri seara, contra Greciei, în partida disputată pe Stadionul Steaua și pierdută cu scorul de 1-0. Octavian Popescu a fost introdus în minutul 62, în locul lui Alexandru Mitriță. Și în ciuda rezultatului final, s-a bucurat de debutul lui la echipa națională:
"A fost un meci frumos, cu o atmosferă plăcută, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Am fost fericit când am fost convocat la echipa națională și am încercat să mă bucur de fiecare moment".

Octavian Popescu a dormit bine înaintea debutului, chiar și la prânz

Jucătorul de la FCSB a mărturisit la Pro X că a dormit foarte bine înaintea debutului la echipa națională, chiar și la prânz, semn că nu a fost foarte emoționat: "Am fost foarte pregătit și sunt fericit că am reușit să debutez". El și-ar fi dorit să și înscriem dar nu a fost să fie. Cine știe, poate o va face în următoarea partidă, cu Israel, programat în deplasare pe 29 martie.
După primul meci pentru România, Octavian Popescu a vorbit și despre marele lui vis: "Cea mai mare dorință a mea este să ajung cu naționala la un Campionat Mondial."
Tavi Popescu a avut un start de an 2022 foarte bun cu FCSB, reușind să marcheze 4 goluri în 11 meciuri în Liga 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo