Octavian Popescu, jucătorul de la FCSB, a fost unul dintre fotbaliștii din Liga 1 despre care s-a vorbit cel mai mult înaintea debutului lui Edi Iordănescu la echipa națională. Noul selecționer l-a reținut pe tânărul de 19 ani în lotul pentru jocurile amicale cu Grecia și Isreal.
Mai mult, i-a oferit șansa debutului, vineri seara, contra Greciei, în partida disputată pe Stadionul Steaua și pierdută cu scorul de 1-0. Octavian Popescu a fost introdus în minutul 62, în locul lui Alexandru Mitriță. Și în ciuda rezultatului final, s-a bucurat de debutul lui la echipa națională:
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
"A fost un meci frumos, cu o atmosferă plăcută, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Am fost fericit când am fost convocat la echipa națională și am încercat să mă bucur de fiecare moment".

Octavian Popescu a dormit bine înaintea debutului, chiar și la prânz

Jucătorul de la FCSB a mărturisit la Pro X că a dormit foarte bine înaintea debutului la echipa națională, chiar și la prânz, semn că nu a fost foarte emoționat: "Am fost foarte pregătit și sunt fericit că am reușit să debutez". El și-ar fi dorit să și înscriem dar nu a fost să fie. Cine știe, poate o va face în următoarea partidă, cu Israel, programat în deplasare pe 29 martie.
După primul meci pentru România, Octavian Popescu a vorbit și despre marele lui vis: "Cea mai mare dorință a mea este să ajung cu naționala la un Campionat Mondial."
Tavi Popescu a avut un start de an 2022 foarte bun cu FCSB, reușind să marcheze 4 goluri în 11 meciuri în Liga 1.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24