Jose Mourinho trăiește la intensitate maximă fiecare partidă, fie că vorbim despre meciuri amicale, fie despre meciuri oficiale. AS Roma a disputat un meci amical contra celor de la Sunderland, iar partida nu a fost lipsită de evenimente.
Partida, care s-a desfășurat în Portugalia, a început fără evenimente notabile, dar lucrurile s-au schimbat după prima jumătate de oră, atunci când mijlocașul Luke O'Nien a avut o intrare întârziată asupra lui Stephan El Shaarawy.
Liga
Real Madrid, victorie cu emoții la debutul în noul sezon de La Liga! A fost condusă de Almeria
ACUM 6 ORE
Jucătorul lui Sunderland a primit un cartonaș galben în urma faultului, lucru care l-a nemulțumit pe Jose Mourinho. Antrenorul portughez nu a mai ținut cont că este vorba de un meci amical, a intrat pe teren și a protestat, susținând că mijlocașul lui Sunderland merita să fie eliminat.
După ce partida a fost întreruptă mai multe minute, Alex Neil, antrenorul lui Sunderland, l-a înlocuit pe O'Nien, iar spiritele s-au calmat.
În cele din urmă, AS Roma a câștigat amicalul cu Sunderland cu 2-0, după ce echipa revenită în Championship la finalul sezonului trecut a ținut piept câștigătoarei Conference League timp de 75 de minute. Pentru echipa lui Jose Mourinho au marcat Felix Afena-Gyan (75') și Nicolo Zaniolo (80').
Citește și:

Jose Mourinho, eliminat anul trecut într-o partidă amicală

Nu este prima oară când Jose Mourinho își pierde cumpătul în timpul unui meci amical.
Anul trecut, într-o partidă contra celor de la Betis Sevilla, antrenorul portughez a fost eliminat, după ce a intrat pe teren, pentru a îi cere socoteală arbitrului pentru decizia de a valida un gol al spaniolilor, în ciuda protestelor jucătorilor săi, care au cerut henț.
Ieșirea lui Mourinho nu i-a ajutat atunci deloc pe jucătorii săi. AS Roma a pierdut respectivul amical cu Betis Sevilla, scor 2-5, terminând partida în 8 oameni.
Romanian Liga I
Nicolae Dică a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, la pauza meciului dintre FCSB și Chindia
ACUM 7 ORE
Serie A
Răzvan Marin a debutat pentru Empoli în Serie A! Maxim, assist în Turcia. Rezultatele românilor
ACUM 7 ORE