Chiar dacă a retrogradat cu Podbeskidzie, fostul jucător al lui Dinamo a rămas la echipă, fiind decis să revină în prima ligă poloneză la capătul acestui sezon. Bilinski a început perfect stagiunea, având 5 goluri în 10 partide, dar acum riscă să stea departe de teren o perioadă îndelungată.
CITEȘTE ȘI:
SEARA MAGICĂ A "BĂIATULUI DE AUR", MORUȚAN. NOTA PRIMITĂ, "PALMELE DE BUCURIE" ALE LUI TERIM ȘI O PELUZĂ DOAR PENTRU EL
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a lansat o ediție limitată de tricouri! Fanii s-au revoltat când au văzut cât costă
ACUM 12 MINUTE

Intrarea "criminală" a lui Bilinski

În minutul 31 al partidei pe care echipa sa a câștigat-o, 2-0 cu Resovia Rzeszow, fostul atacant al lui Dinamo a avut un moment în care nu a mai gândit lucid. După o preluare aproximativă, vârful a reluat destul de slab spre poartă, iar mingea a fost respinsă de portarul Pindroch. Din alunecare, Bilinski nu a putut să îl evite pe goalkeeper, însă ce a făcut ulterior a șocat: enervat probabil, atacantul nu a mai gândit lucid și l-a lovit în mod voit cu piciorul în cap pe adversar. În următoarea secundă, Kamil a realizat ce a făcut și a cerut imediat intervenția medicilor, semn clar că i-a părut rău. A primit, evident, roșu și probabil că va fi suspendat drastic.
"Atacatul polonez și-a pierdut capul în partida dintre Podbeskidzie și Resovia Rzeszow. L-a lovit voit cu piciorul în cap pe portarul advers, ceea ce l-a costat un roșu direct", notează Marca, într-un material cu titlul: "Intrarea care a șocat Polonia".
Bilinski evoluează la Podbeskidzie din 2020, reușind 13 goluri în 34 de partide. Fostul atacant a bifat în 2014-2015 un sezon excelent în Liga 1, la Dinamo (15 goluri). El a fost foarte apreciat de fani și, în sezoanele următoare, s-a pus problema revenirii în Ștefan cel Mare, dar mutarea nu s-a mai concretizat.
Ligue 1
PSG, ultimul asalt pentru Mbappe! Ce strategie vor aplica parizienii pentru a nu-l pierde gratis
ACUM O ORĂ
Premier League
"Merită să fie cel mai bine plătit jucător!" Liverpool, sfătuită să-i facă toate poftele lui Salah
ACUM O ORĂ