Chiar dacă a retrogradat cu Podbeskidzie, fostul jucător al lui Dinamo a rămas la echipă, fiind decis să revină în prima ligă poloneză la capătul acestui sezon. Bilinski a început perfect stagiunea, având 5 goluri în 10 partide, dar acum riscă să stea departe de teren o perioadă îndelungată.
CITEȘTE ȘI:
SEARA MAGICĂ A "BĂIATULUI DE AUR", MORUȚAN. NOTA PRIMITĂ, "PALMELE DE BUCURIE" ALE LUI TERIM ȘI O PELUZĂ DOAR PENTRU EL
Cupa Mondială FIFA
Scene ireale în Qatar! Samuel Eto'o a lovit cu piciorul un suporter, după Brazilia - Coreea de Sud
ACUM 3 MINUTE

Intrarea "criminală" a lui Bilinski

În minutul 31 al partidei pe care echipa sa a câștigat-o, 2-0 cu Resovia Rzeszow, fostul atacant al lui Dinamo a avut un moment în care nu a mai gândit lucid. După o preluare aproximativă, vârful a reluat destul de slab spre poartă, iar mingea a fost respinsă de portarul Pindroch. Din alunecare, Bilinski nu a putut să îl evite pe goalkeeper, însă ce a făcut ulterior a șocat: enervat probabil, atacantul nu a mai gândit lucid și l-a lovit în mod voit cu piciorul în cap pe adversar. În următoarea secundă, Kamil a realizat ce a făcut și a cerut imediat intervenția medicilor, semn clar că i-a părut rău. A primit, evident, roșu și probabil că va fi suspendat drastic.
"Atacatul polonez și-a pierdut capul în partida dintre Podbeskidzie și Resovia Rzeszow. L-a lovit voit cu piciorul în cap pe portarul advers, ceea ce l-a costat un roșu direct", notează Marca, într-un material cu titlul: "Intrarea care a șocat Polonia".
Bilinski evoluează la Podbeskidzie din 2020, reușind 13 goluri în 34 de partide. Fostul atacant a bifat în 2014-2015 un sezon excelent în Liga 1, la Dinamo (15 goluri). El a fost foarte apreciat de fani și, în sezoanele următoare, s-a pus problema revenirii în Ștefan cel Mare, dar mutarea nu s-a mai concretizat.
Cupa Mondială FIFA
Brazilienii, făcuți praf de Roy Keane, după meciul contra Coreei de Sud! Raphinha, reacție tranșantă
ACUM 33 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în istoria Cupei Mondiale! Nicio națională din lume nu a mai făcut așa ceva vreodată
ACUM O ORĂ