Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti îi ia apărarea lui Ronald Koeman, după ce acesta a fost demis de Barcelona

Alex Masgras

Publicat 28/10/2021 la 16:01 GMT+3

Ronald Koeman a fost demis noaptea trecută de Barcelona, după înfrângerea de pe terenul celor de la Rayo Vallecano. Antrenorul rivalilor de la Real Madrid, Carlo Anceloti, i-a luat însă apărarea antrenorului olandez după anunțul demiterii.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Vestea așteptată de fanii Barcelonei de ceva timp a venit azi-noapte. Barcelona a pierdut o nouă partidă în La Liga, pe terenul celor de la Rayo Vallecano, această înfrângere fiind picătura care a umplut paharul pentru conducerea clubului catalan.
La câteva ore după partidă, Barcelona a anunțat că l-a demis pe Ronald Koeman, cel care mai primise o șansă după înfrângerea din weekend din El Clasico. Cu toate acestea, înfrângerea de pe terenul nou-promovatei i-a făcut pe conducătorii Barcelonei să încheie colaborarea cu antrenorul olandez, care a primit această veste chiar în avionul cu care catalanii se întorceau de la Madrid.

Carlo Ancelotii crede că Ronald Koeman a făcut tot ce a putut la Barcelona

În ciuda valului de critici venit din partea suporterilor Barcelonei la adresa lui Ronald Koeman, Carlo Ancelotti, antrenorul rivalei Real Madrid, i-a luat apărarea antrenorului olandez după ce a aflat că acesta s-a despărțit de Barcelona.
Italianul, care se află la al doilea mandat pe Santiago Bernabeu, a vorbit despre viața dificilă a antrenorilor, spunând că demiterile fac parte din viața acestora:
"Am fost demis de multe ori... Tot sunt în viață. Sunt aici. Sunt în continuare fericit. Să fii concediat este un lucru normal într-o viață în care muncești. Trebuie să dai tot ce ai mai bun din tine atâta timp cât ești antrenor.
Atunci când ești dat afară, trebuie să te concentrezi către viitor, cu conștiința împăcată, știind că ai dat totul pentru a face lucrurile așa cum trebuie. Eu cred că Ronald Koeman a făcut tot ce a putut la Barcelona", a declarat Carlo Ancelotti, potrivit L’Equipe, la finalul remizei pe care Real Madrid a înregistrat-o pe teren propriu cu Osasuna.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo