Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada" pe Camp Nou

Irina Aldea

Actualizat 17/10/2021 la 23:55 GMT+3

După o perioadă tulbure la cârma Barcelonei, Ronald Koeman poate răsufla ușurat. Trupa de pe Camp Nou a câștigat partida cu Valencia din etapa a 9-a, revenind de la 0-1.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

După 2 înfrângeri foarte dureroase pentru catalane (0-3 cu Benfica în grupele UEFA Champions League și cu Atletico Madrid în La Liga), Barcelona obține o victorie de moral în fața Valenciei, în meciul din etapa a noua, chiar pe Camp Nou, scor 3-1. Oaspeții au dat lovitura încă din minutul 5 prin Gaya, care l-a învins pe ter Stegen.
Ansu Fati, care a revenit în această seară pe teren după o lungă perioadă de indisponibilitate, a dus egalarea în minutul 13 dintr-o pasă a lui Memphis Depay. Același Depay le-a adus pe gazde în avantaj cu 4 minute înainte de pauză, din lovitură de la 11 metri. Coutinho a înscris și el cu doar 5 minute înainte de fluierul final, după o pasă a lui Dest.

Victorie de moral pentru Barcelona în etapa a 9-a din La Liga

În urma acestui rezultat, Barcelona urcă 2 poziții în clasament, până pe locul 7, cu 15 puncte după 9 etape parcurse. Pe locul 1 în clasament este Real Sociedad, cu 20 de puncte și 9 meciuri disputate. Podiumul este completat de Real Madrid și Sevilla, care se află la egalitate de puncte, 17, însă numai după 8 meciuri parcurse.
Pentru Barcelona urmează meciul din grupele UEFA Champions League cu Dinamo Kiev, miercuri. Mai apoi, în La Liga urmează El Clasico. Super-duelul cu Real Madrid este programat duminica viitoare.

Barcelona – Valencia 3-1 | Echipele de start

  • Barcelona: Ter Stegen - Dest, García, Piqué, Alba - Roberto, Busquets, De Jong - Gavi, Depay, Fati. Rezerve: Neto, Peña, Lenglet, Umtiti, Mingueza, Balde, Nico, Puig, Coutinho, Demir, L. De Jong, Agüero. Antrenor: Ronald Koeman
  • Valencia: Cillessen; Foulquier, Gabriel, Diakhaby, Gayà; Soler, Wass, Guillamón, Duro; Gómez, Guedes. Rezerve: Jaume, Mamardashvili, Vázquez, Mosquera, Musah, Racic, Cheryshev, Jason, Costa, Vallejo, De Sousa. Antrenor: Jose Bordalas
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo