Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Arată ca un şobolan, ticălosul!" Javier Aguirre, compliment în stil personal pentru Lamine Yamal

Cristian Mihală

Publicat 09/03/2024 la 17:21 GMT+2

Javier Aguirre, antrenorul lui Mallorca, l-a complimentat într-un mod inedit pe Lamine Yamal, autorul singurului gol din partida pierdută aseară de echipa sa, în Catalonia, 0-1 contra Barcelonei.

Lamine Yamal anota el 1-0 en el Barcelona-Mallorca de la jornada 28 de LaLiga 2023/24

Credit imagine: Getty Images

Barcelona, cu un 11 experimental, a suferit pentru a se impune cu scorul de 1-0 în faţa echipei Real Mallorca, vineri pe propriul teren, în primul meci al etapei a 28-a a campionatului de fotbal al Spaniei şi cu patru zile înaintea meciului cu Napoli din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
Unicul gol al catalanilor a fost înscris de tânăra speranţă Lamine Yamal (16 ani) în minutul 73. Acesta a ajuns la 4 contribuții la golurile Barcelonei în ultimele 4 partide jucate (3 goluri și o pasă decisivă).
La finalul partidei, antrenorul oaspeţilor, celebrul Javier Aguirre, l-a comparat pe Yamal cu Messi, amândoi reuşind să se strecoare precum nişte "şobolani" prin apărările adverse, fără ca fundaşii să îi poată opri.
"L-am văzut pe Messi când era la echipa de tineret a Barcelonei. L-am văzut timp de cinci minute și era ca un șobolan, se strecura și nu se oprea din a marca goluri.
Și ăsta mic, Lamine, arată ca un șobolan, ticălosul! Este tânăr şi are potenţial uriaş de a creşte. La Barcelona se lucrează bine cu puştii și, dacă va continua așa, va aduce multe alte bucurii Barcelonei", a spus Javier Aguirre, potrivit Marca.

PSG, ofertă de 200 de milioane de euro pentru Lamine Yamal! Barcelona a spus "Nu!"

Paris Saint Germain este dispusă să depună toate eforturile pentru a reduce prejudiciul cauzat de plecarea lui Mbappe la Real Madrid. Al Khelaifi s-a pus deja pe treabă pentru a găsi un jucător care să redea speranța clubului parizian, care s-a despărțit în ultimii doi ani și de Messi sau Neymar.
Cel ales de PSG pentru a-l înlocui pe Mbappe este Lamine Yamal. Și oficialii francezi nu s-au abținut când a venit vorba de o ofertă fantastică pentru adolescent. Potrivit Marca, clubul francez a făcut o ofertă de 200 de milioane pentru transferul jucătorului, o cifră astronomică pentru un băiat de doar 16 ani.
Jorge Mendes a călătorit deja la Barcelona pentru o întâlnire cu Laporta, dar președintele catalanilor a respins orice negociere, transmițându-le francezilor că nicio sumă nu l-ar putea convinge să renunțe la "giuvaierul" său.
Laporta le-a transmis oficialilor din Hexagon că Yamal este cel mai bun produs al La Masia după Messi și că toți din cadrul clubului văd noua Barcelona construită în jurul lui. La fel au procedat însă oficialii spanioli și cu Ansu Fati, care acum a ajuns sub formă de împrumut la Brighton, unde De Zerbi îl folosește foarte puțin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo