Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, dezamăgit după primul eșec din La Liga! Cum justifică înfrângerea cu Rayo Vallecano

Bianca Dumitru

Actualizat 08/11/2022 la 08:25 GMT+2

Real Madrid a suferit luni seară prima înfrângere din acest sezon de La Liga, fiind învinsă de Rayo Vallecano, cu scorul de 3-2. La finalul partidei, antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit despre evoluția jucătorilor săi și despre faptul că echipa a pierdut locul 1.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a fost învinsă cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Rayo Vallecano, în ultimul meci al etapei a 13-a din La Liga. Aceasta a fost prima înfrângere stagională pentru campioana Spaniei, în competiția internă.
În urma acestui rezultat, "galacticii" au coborât pe locul doi în clasament, fiind la două puncte distanță de Barcelona.
La finalul partidei, antrenorul celor de la Real Madrid a vorbit despre prestațiile jucătorilor săi. Carlo Ancelotti a încercat să explice rezultatul, spunând că echipa este obosită din cauza numărului mare de meciuri disputate în această perioadă, nereușind să abordeze anumite faze așa cum ar fi trebuit.
În plus, tehnicianul s-a arătat dezamăgit de faptul că Real a pierdut locul 1 în clasament, dar a punctat că nu este supărat pe fotbaliștii săi, a căror scădere în intensitatea jocului este justificată.
Citește și:

Carlo Ancelotti, dezamăgit după prima înfrângere din La Liga

"Am făcut greșeli. Ne-a lipsit forța pe care a avut-o adversarul. Calitatea nu a fost suficientă pentru a se potrivi jocului, am avut un nivel de intensitate mai scăzut.
Nu suntem proaspeți pentru că am jucat foarte multe meciuri, nu suntem la fel de buni ca înainte, dar este normal. Sezonul este foarte lung. Suntem dezamăgiți că pierdem poziția de lider.
Am avut probleme de strategie. Am pierdut multe dueluri. A fost un meci greu pentru Vinicius și pentru toată lumea. Întotdeauna el are note deosebite, doar că acum nu a mai arătat nivelul de altădată. Nimic mai mult.
Suntem supărați, dezamăgiți și punct. Prima parte a sezonului a decurs foarte bine, mai bine ca niciodată. Nu sunt dezamăgit de echipă. Le-am spus același lucru, că am pierdut din lipsă de forță și pentru că în aceste jocuri dacă nu te potrivești cu adversarul din punct de vedere al intensității, calitatea nu este suficientă", a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.
Pentru Real Madrid mai urmează, până la pauza cauzată de meciurile de la Campionatul Mondial, duelul cu Cadiz, programat joi, de la ora 22:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo