Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi: "Pep Guardiola a făcut mult rău fotbalului!" Dezvăluirea lui Leo despre antrenorul catalan

Irina Aldea

Publicat 13/11/2022 la 10:23 GMT+2

Leo Messi a oferit de curând un interviu în care l-a lăudat pe Pep Guardiola, antrenor sub comanda căruia s-a aflat la Barcelona. Cei doi au stabilit o relație dincolo de fotbal și au câștigat în total 14 titluri din 19 posibile.

Leo Messi & Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Atacantul lui PSG, Leo Messi, a recunoscut munca lui Pep Guardiola la Barcelona, unde a construit una dintre cele mai bune echipe din istorie, în interviul pentru Universo Valdano: "A făcut mult rău fotbalului. Părea atât de simplu încât toată lumea voia să îl copieze", a mărturisit superstarul argentinian al PSG-ului.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Argentinianul, care va încerca să câștige Cupa Mondială în Qatar, a insistat că ceea ce a realizat ca jucător la Barcelona este practic irepetabil: "Apoi l-am avut aproape și am devenit conștient de ceea ce a reușit. Este cel mai bun antrenor pe care l-am avut, are ceva special, mai ales pentru felul în care anticipează partidele, pentru felul în care le pregătește și pentru cum comunică", a declarat Lionel Messi pentru sursa precizată anterior.
CITEȘTE ȘI:

Leo Messi, reverență în fața lui Pep Guardiola

Fostul jucător al Barcelonei ar putea fi în fața ultimei sale Cupe Mondiale: la 35 de ani și cu un viitor încă incert la echipa de club, unul dintre cei mai buni jucători din istorie va încerca să confirme în cadrul echipei conduse de Lionel Scaloni și să punâ mâna pe titlul pe care n-a reușit să-l cucerească în 2014.
Pep Guardiola, acum la Manchester City, și Leo Messi, lider la PSG împreună cu Neymar și Mbappe, au petrecut în total patru ani la Barcelona și au construit una dintre cele mai dominante echipe din istoria recentă: au ridicat un total de 14 19 titluri posibile. Catalanul a avut un impact fantastic asupra creșterii starului argentinian: i-a oferit un context ideal pentru a-și pune în evidență întregul potențial până când a devenit un fotbalist complet și l-a făcut să evolueze în toate aspectele jocului.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo