Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, elogiată de unul dintre adversari! "Nu am văzut niciodată o asemenea echipă"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/10/2022 la 16:34 GMT+3

Real Madrid s-a impus la scor de neprezentarea în fața celor de la Elche, într-o partidă din etapa a 10-a din La Liga. Antrenorul adversarei galacticilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor săi, spunând că nu a întâlnit niciodată o asemenea echipă.

Karim Benzema (Real Madrid) a célébré son Ballon d'Or par un but face à Elche

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Real Madrid s-a distanțat la 6 puncte de Barcelona, în fruntea clasamentului din La Liga, în urma victoriei cu Elche. Galacticii au câștigat în deplasare cu 3-0 în fața lui Elche, într-un meci în care a mai avut 3 goluri anulate.
Valverde, Benzema și Asensio au fost marcatorii Realului, care are un parcurs aproape perfect în campionat, pierzând doar două puncte până în acest moment. Jorge Almiron, tehnicianul celor de la Elche, a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor de miercuri seara.
"Este foarte greu să ne măsurăm forțele cu un adversar care joacă cu atâta seriozitate. Am încercat să fim atenți și să menținem un ritm ridicat, dar Real a fost prea sus față de noi. Nu am mai văzut o asemenea echipă. Sunt la un alt nivel. Totuși, noi am jucat destul de bine și nu am cedat, iar asta îmi dă speranțe pe viitor.
Echipa noastră încearcă să își revină și cred că suntem pe drumul cel bun. Vom continua să lucrăm, chiar dacă am pierdut fără drept de apel. Avem nevoie de rezultate și jucătorii trebuie să lupte ca să ne menținem pe o linie bună. Jucătorii și-au dat seama abia după pauză că pot să joace de la egal la egal cu Madrid. Fanii au fost minunați. Avem nevoie ca ei să fie de partea noastră și trebuie să rămânem împreună", a spus antrenorul lui Elche după meciul de miercuri seara, potrivit as.com.
Citește și:

Real Madrid are un sezon aproape perfect

Real merge ceas atât în campionat, cât și în Champions League. Galacticii au victorii pe linie în ambele competiții, întrerupte de câte un singur egal. În Ligă, echipa antrenată de Carlo Ancelotti a remizat în deplasare cu Șahtior, iar în La Liga s-au împiedicat de de Osasuna.
Madrilenii s-au distanțat deja la 6 puncte de Barcelona, care are un meci în minus în campionat. Catalanii abordează partida cu Villareal cu o presiune imensă pe umeri, fiind condamnată la victorie. "Submarinul galben" are doar 3 goluri încasate în 9 etape, având cea mai bună defensivă din Spania.
Pentru Real Madrid urmează meciul cu Sevilla, în campionat, pentru ca mai apoi să se deplaseze în Germania. Meciul cu Leipzig din Champions League le poate asigura calificarea matematică în optimile competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo