Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Deco a trecut la fapte! Portughezul a avut o ședință cu tatăl și agenții unei ținte a Barcelonei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/04/2024 la 13:51 GMT+3

Deco, directorul sportiv al Barcelonei, a avut o întâlnire miercuri seara alături de tatăl și reprezentanții lui Dani Olmo, în vederea unui transfer în următoarea perioadă de mercato. Spaniolul de 25 de ani este dorit și de Manchester City.

Anderson de Souza Deco, direttore sportivo del Barcellona

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Odată cu eliminarea dureroasă din Liga Campionilor, conducerea Barcelonei a început să creioneze strategia pentru stagiunea viitoare. La 8 puncte de Real Madrid în La Liga, catalanii au șanse infime la titlu, chiar dacă vor obține cele 3 puncte în El Clasico, meci care se va disputa duminică seara.
Astfel, focusul șefilor echipei "blaugrana" este pregătirea sezonului următor, iar una dintre primele mișcări făcute de directorul sportiv, Deco, a fost o întâlnire cu tatăl și agenții lui Dani Olmo, mijlocaș spaniol, care evoluează la RB Leipzig. Aceștia au analizat posibilitatea transferului jucătorului de 25 de ani.
Ibericul este un produs al academiei Barcelonei, "La Masia", și cunoaște ADN-ul echipei catalane, acesta fiind unul dintre motivele interesului față de mijlocaș. Olmo este totodată un mijlocaș polivalent, care poate evolua chiar și în linia ofensivă, iar catalanii au arătat că au nevoie de astfel de jucători, având în vedere numărul mare de accidentări din acest sezon.
Citește și:

Barcelona se interesează de Olmo

Barcelona nu este singurul club interesat de Dani Olmo. Reprezentanții lui Manchester City au avut, la rândul lor, o întâlnire asemănătoare. Pe lângă campioana Angliei, echipe precum Atletico Madrid, Arsenal, sau Chelsea ar putea considera o mutare a spaniolului, care are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro, iar contractul său cu Leipzig se încheie abia în 2027.
Dani Olmo a atras atenția marilor cluburi ale Europei în urma evoluțiilor entuziasmante din ultimele sezoane. Acesta este unul dintre cei mai tehnici fotbaliști ai lui RB Leipzig, iar în acest sezon a marcat de 8 ori și a pasat decisiv în 5 rânduri.
Olmo a debutat pentru echipa națională a Spaniei la 21 de ani, pe când evolua la Dinamo Zagreb. De atunci, acesta a bifat 33 de selecții pentru "Furia Roja", marcând de 8 ori în tricoul echipei naționale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo