Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti primește o lovitură dură! Un al 3-lea titular incontestabil ar putea rata returul cu PSG

Nicu Savin

Publicat 03/03/2022 la 17:44 GMT+2

Carlo Ancelotti a primit o veste cruntă de la staff-ul său medical. Toni Kroos, unul dintre cei mai buni oameni ai lui Real Madrid a suferit o accindetare și ar putea rata returul cu PSG, din optimile Champions League.

Carlo Ancelotti, entrenador del Real Madrid

Credit imagine: EFE

Real Madrid are o misiune dificilă în a întoarce soarta dublei cu PSG, din optimile Champions League. Madrilenii au pierdut doar cu 1-0 pe Parc de Princes, dar diferența de pe teren a părut mai mare între cele două formații. Astfel, echipa lui Ancelotti va trebui să-și crească mult nivelul pentru a trece de parizieni.
Realul are însă mari prbleme de lot. La ultimul antrenament, Toni Kroos a acuzat un disconfort muscular și situația a devenit alarmantă. Conform as.com, germanul va fi supus abia mâine unor teste mai amănunțite, dar staff-ul medical este foarte rezervat.
Citește și:

Real Madrid, fără 3 titulari contra lui PSG

Mai mult ca sigur, Kroos va absenta de la duelul cu Real Sociedad de la finalul aceste săptămâni și are șanse mici să joace împotriva lui PSG. Kroos ar fi al 3-lea indisponibil de marcă pentru Real, după Mendy și Casemiro, care au primit cartonașe galbene în tur și sunt suspendați.
În aceste condiții, Ancelotti va trebui să se bazeze pe jucători care au evoluat mai puțin, doar Modric fiind apt dintre cei 3 obișnuiți ai liniei mediane. Astfel, Valverde va ocupa cu siguranță unul dintre cele două locuri rămase libere, iar pentru al 3-lea Ancelotii va trebui să aleagă dintre Camavinga, Ceballos și chiar Isco.
Returul dintre Real Madrid și PSG este programat pe 9 martie, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo