Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL?

Cristian Mihală

Publicat 19/12/2021 la 14:23 GMT+2

Conducerea lui Borussia Dortmund a confirmat interesul lui Real Madrid pentru Erling Haaland. Există tot mai multe păreri că Florentino Perez va forța transferul încă din iarnă, pentru a avea o șansă în plus la cucerirea Champions League.

Erling Haaland (Dortmund)

Credit imagine: Getty Images

Fără adversar în La Liga, Real Madrid poate fi aproape sigură de un nou titlu. Marea provocare pentru "galactici" este reprezentată de Champions League, competiție pe care a câștigat-o de 13 ori (record absolut).
După plecarea lui CR7, Real nu a mai ajuns în fazele superioare ale competiției, dar sezonul în curs arată o altă față a echipei. Cu o defensivă mult mai bine organizată, Ancelotti se bazează pe un cuplu de atac letal, Benzema - Vinicius Jr.
Dacă acestora li se va adăuga și Haaland, încă din iarnă, cu siguranță că "galacticii" s-ar putea lupta de la egal la egal cu Bayern, City sau Liverpool, marile favorite ale competiției.
Dortmund a confirmat azi, prin vocea CEO-ului Hans-Joachim Watzke, interesul lui Real Madrid pentru "mașinăria de goluri" de doar 21 de ani.
"Știm că toate marile cluburi din Europa îl doresc, în special Real Madrid. Confirm interesul mare al lui Real pentru Haaland", a spus CEO-ul lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke.
CITEȘTE ȘI:

Pleacă Haaland încă din iarnă? Vârful visează la Champions League

După victoria cu 3-0 împotriva lui Greuther Fürth, de la mijlocul săptămânii, golgheterul lui Dortmund s-a întors pe gazonul Signal Iduna Park pentru a face un tur de onoare cu fanii.
Singur și nu cu colegii săi. Chiar și atunci când restul echipei "dispăruse" deja în vestiar, tânărul de 21 de ani a fost sărbătorit de propriii fani.
"A fost un frumos rămas bun înainte de Crăciun sau Haaland și-a luat rămas bun de la suporterii BVB pentru că se transfera?", s-au întrebat colegii de la eurosport.de.
Acum, după înfrângerea de la Berlin, de ieri, cu Hertha, se discută din nou despre posibilitatea ca Haaland să plece și această partidă să fi reprezentat ultima lui reprezentație în tricoul lui Dortmund.
Dortmund e în acest moment o echipă fără vreun obiectiv clar: titlul e o utopie, fiind la 9 puncte de Bayern, în timp ce calificarea în optimile Ligii a fost ratată. Dacă se va transfera în perioada de mercato din ianuarie, Haaland ar evolua în primăvara UCL și, de ce nu, în funcție de destinație, ar putea chiar ridica trofeul Champions League la capătul acestui sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo