Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, 0-0, cu Atletico Madrid, miercuri seara, în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală.
Pe final, "cetățenii" le-au servit celor supranumiți "los colchoneros" din propriul "medicament", în sensul în care englezii au tras de timp, spre disperarea gazdelor. După busculada de final, în care Felipe a fost eliminat și Savic l-a tras de păr pe Grealish, lucrurile au escaladat în drumul spre vestiare. Savic a mers după Grealish la intrarea în tunel, pentru a-și căuta "dreptatea". Au fost nevoiți să intervină ceilalți jucători și membri ai staffurilor pentru a-i despărți. Odată ce echipele s-au apropiat de vestiar, în scenă a apărut Vrsaljko. Croatul a avut ceva de împărțit cu Walker, coechipierii țindându-l cu greu pentru a nu se ajunge la o încăierare fizică. Apărătorul de bandă al lui Atletico a aruncat în englez cu un obiect care a ajuns să-l lovească pe Laporte.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM O ZI
Rio Ferdinand, legenda lui Manchester United, dar și alți foști mari jucători englezi s-au declarat dezgustație de modul în care fotbaliștii lui Simeone s-au comportat.
"O atitudine dezagreabilă a fotbaliștilor lui Atletico Madrid. Ar trebui să fie rușinați de modul antic, preistoric în care s-au comportat. Atletico trebuie felicitată pentru cum a jucat, nu am văzut-o pe City să sufere atât de mult de ceva timp, dar ce s-a întâmplat la final nu vrei să vezi niciodată pe un teren de fotbal", a spus Ferdinand pentru BT Sport, pentru ca apoi să comenteze și imaginile din tunelul care duce spre vestiar: "Savic s-a comportat prostește, dar așa e obișnuită Atletico să riposteze. Au simțit probabil că nimeni nu îi mai vede. Vreau să îi felicit pe jucătorii lui City că nu au răspuns la provocări, au arătat maturitate, au demonstrat că își pot controla excelent emoțiile".
CITEȘTE ȘI:
LECȚIA PREDATĂ DE GUARDIOLA LUI SIMEONE, LA FINALUL PARTIDEI DE LA MADRID

Owen Hargreaves și Chris Sutton, critici dure pentru Atletico Madrid

Și Owen Hargreaves, fost mijlocaș la Bayern, United sau City s-a declarat șocat de atitudinea jucătorilor lui Simeone. Fostul specialist de lovituri libere, care a strâns 42 de selecții în echipa națională a Angliei, e de părere că, dacă nu și-ar fi pierdut busola pe final, fotbaliștii lui Atletico Madrid ar fi avut o șansă în plus să marcheze și să împingă partida în prelungiri.
"City a avut atât de multă clasă, în timp ce Atletico a fost o rușine. Jucați fotbal, chiar au avut o șansă reală să împingă dubla în prelungiri dar această atitudine a fotbaliștilor a fost un gunoi și i-a costat. A fost o partidă foarte-foarte grea pentru City, îl felicit că au rezistat", a explicat Hargreaves.
Concluzia serii a fost oferită de Chris Sutton, fostul atacant al lui Chelsea sau Celtic.
"Nu cred că am văzut în viața mea, ca fotbalist sau privitor, așa ceva", a spus fostul atacant.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM O ZI
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
IERI LA 14:32