Antrenorul lui Porto a părut să continue un conflict început în timpul partidei dintre Chelsea și echipa sa, la finalul căreia s-au calificat englezii. Conceicao a vorbit apoi cu arbitrul de rezervă pentru a-l anunța că Tuchel l-a insultat.
În timpul meciului cei doi antrenori au avut parte de mai multe momente tensionate și au părut să fie în conflict, în special atunci când Porto a cerut un penalty, pe care nu l-a primit însă.
Drept urmare, Conceicao susține că Tuchel l-a insultat la finalul partidei după ce s-au salutat.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36

Conflict între Tuchel și Conceicao la finalul meciului

”Am fost insultat de acest domn de alături. I-am transmis arbitrului iar el a auzit acele insulte. Engleza mea nu este perfectă, nu mai are rost să vorbim de asta. Nu a fost un schimb de replici în timpul meciului pentru că eu mă concentram pe partidă, nu știu de ce el a reacționat așa.
Nu am înțeles prea bine ce a spus. Am auzit unele insulte, dar nu mai are rost acum... nu a fost ceva frumos și de aceea am fost iritat la finalul meciului”, a explicat portughezul la conferința de presă de după meci.
Tuchel a încercat să fie diplomat când a fost întrebat de acest subiect după partidă.
”A fost o contrazicere între mine și antrenorul lor iar toată lumea mă urmărea pe mine dintr-odată. Nu a fost nimic grav”, a declarat Tuchel.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27