Antrenorul lui Porto a părut să continue un conflict început în timpul partidei dintre Chelsea și echipa sa, la finalul căreia s-au calificat englezii. Conceicao a vorbit apoi cu arbitrul de rezervă pentru a-l anunța că Tuchel l-a insultat.
În timpul meciului cei doi antrenori au avut parte de mai multe momente tensionate și au părut să fie în conflict, în special atunci când Porto a cerut un penalty, pe care nu l-a primit însă.
Drept urmare, Conceicao susține că Tuchel l-a insultat la finalul partidei după ce s-au salutat.
Premier League
Pep Guardiola, după Chelsea - Man City: "Am jucat în felul în care am vrut eu". Reacția lui Tuchel
ACUM 5 MINUTE

Conflict între Tuchel și Conceicao la finalul meciului

”Am fost insultat de acest domn de alături. I-am transmis arbitrului iar el a auzit acele insulte. Engleza mea nu este perfectă, nu mai are rost să vorbim de asta. Nu a fost un schimb de replici în timpul meciului pentru că eu mă concentram pe partidă, nu știu de ce el a reacționat așa.
Nu am înțeles prea bine ce a spus. Am auzit unele insulte, dar nu mai are rost acum... nu a fost ceva frumos și de aceea am fost iritat la finalul meciului”, a explicat portughezul la conferința de presă de după meci.
Tuchel a încercat să fie diplomat când a fost întrebat de acest subiect după partidă.
”A fost o contrazicere între mine și antrenorul lor iar toată lumea mă urmărea pe mine dintr-odată. Nu a fost nimic grav”, a declarat Tuchel.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 4 ORE
Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
ACUM O ZI