Titular la finalul lunii noiembrie, în deplasarea pe terenul ultimei clasate, St. Etienne, Neymar a ieșit de pe teren în minutul 88, după ce a suferit o accidentare dură la glezna piciorului stâng. Brazilianul a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi, iar în decembrie presa din Franța a anunțat că decarul parizienilor nu va fi apt de joc nici măcar până la jumătatea lunii februarie, urmând a rata cel puțin meciul tur al optimilor Champions League.
Se pare, însă, că brazilianul este aproape refăcut. Potrivit jurnaliștilor publicației L'Equipe, Neymar a revenit la antrenamentele de grup, ceea ce înseamnă că procesul de recuperare este aproape de a se fi încheiat.
La începutul acestei săptămâni, înainte de a relua pregătirea alături de coechipierii săi, fotbalistul a mers la un nou control la gleznă, iar medicii i-au dat voie să se întoarcă în cadrul lotului lui Mauricio Pochettino.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Dacă lucrurile vor continua fără probleme, Neymar ar putea intra pe teren pe 15 februarie, în meciul tur cu Real Madrid din optimile Champions League, care va avea loc pe Parc des Princes. Returul este programat pe 9 martie, în Spania.
Citește și:

NEYMAR A RECUNOSCUT CĂ A VRUT SĂ PLECE DE LA PSG ÎN 2021

Neymar este protagonistul unei miniserii realizate de Netflix, care a fost lansată recent și care include interviuri cu super jucători precum Lionel Messi, Kylian Mbappe și David Beckham. În documentar, starul lui PSG a vorbit despre dorința sa de a se despărți de clubul francez în vara anului 2021, când ar fi vrut să se întoarcă la Barcelona pentru a juca din nou alături de Lionel Messi.
Neymar, care nu a fost niciodată sincer până acum cu privire la intenția sa de a semna din nou cu catalanii, a dezvăluit că tatăl său începuse vara trecută să negocieze cu oficialii clubului blaugrana. Brazilianul ar fi vrut să plece de la Paris după eliminările consecutive din Champions League, gândindu-se că la Barcelona, alături de Messi, va reuși să ridice trofeul deasupra capului.
"Am văzut că m-am simțit mai bine în altă parte. Nu a fost niciodată nimic împotriva suporterilor PSG, nici împotriva clubului în sine", a explicat Neymar.
Revenirea brazilianului pe Camp Nou nu s-a mai produs, fotbalistul prelungindu-și ulterior contractul cu PSG până în 2025, însă visul său de a juca alături de Messi din nou s-a îndeplinit. Argentinianul nu a putut să semneze o nouă înțelegere cu Barcelona și s-a văzut nevoit să-și găsească o nouă echipă în vara anului trecut, ajungând să joace alături de Neymar și Mbappe.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Liga
O echipă din La Liga, pe urmele lui Pochettino! Anunțul jurnaliștilor L'Equipe
10/05/2022 LA 07:09