Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Specialiștii Eurosport au analizat PSG - Real Madrid, marele meci din optimile Champions League

Romeo Ene

Actualizat 14/02/2022 la 21:04 GMT+2

Specialiștii Eurosport Spania și Franța au analizat "blockbuster-ul" PSG - Real Madrid, din optimile UEFA Champions League, prezentând punctele forte și punctele slabe ale celor două echipe, precum și șansele de calificare în sferturi.

Kylian Mbappé (PSG) - David Alaba (Real Madrid)

Credit imagine: Eurosport

PSG - Real Madrid se joacă mâine, 15 februarie, începând cu ora 22:00, în manșa tur a optimilor UEFA Champions League.
Specialiștii Eurosport Spania și Franța au vorbit despre punctele tari și punctele slabe pe care le au cele două echipe și unde s-ar putea face diferența în această dublă extrem de interesantă.
Primul meci are loc la Paris. Acest duel de 5 stele nu era programat să aibă loc, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza unei erori care a venit la tragerea la sorți . din luna decembrie. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din sezonul 2017-2018 într-o fază eliminatorie din UEFA Champions League, atunci când spaniolii s-au impus cu scorul de 5-2 la general.

Care vor fi jucătorii cheie

Ivan Castello, Eurosport Spania: "Numele importante vor fi, cu siguranță, protagoniștii unui duel care este plin de ele, începând cu cel mai bun jucător din istorie, Lionel Messi, împotriva celui mai important club din istoria UEFA Champions League, Real Madrid."
Cyril Morin, Eurosport Franța: "Aș miza pe Kylian Mbappe, din cauza întregii povești din jurul lui și al transferului său la Real Madrid. Dar mai ales pentru că, dacă se întâmplă ceva pozitiv pentru PSG, el va fi implicat. El este cel mai important jucător al lui PSG de câteva luni, iar calitățile lui par destul de amenințătoare pentru apărarea lui Real Madrid. Ne putem referi și la Messi ca un posibil jucător-cheie pentru ceea ce reprezintă, dar și pentru că PSG l-a transferat pentru genul acesta de meciuri. Trebuie să-și arate valoarea, iar meciul cu Real pare perfect pentru asta."

Care sunt alegerile pe care ar putea să le facă Pochettino și Ancelotti

Ivan Castello: "Să riște să-i introducă pe teren pe jucătorii care pot oferi totul, în ciuda problemelor de ordin fizic, cum ar fi Neymar sau Karim Benzema, ambii suferind accidentări înainte de acest meci."
Cyril Morin: "Pochettino a făcut deja una, alegând să nu îl titularizeze pe Idrissa Gueye, deși impactul său ar fi putut fi extrem de important pentru PSG. Două mari întrebări se pun în momentul de față: Cu cine va începe ca portar? El nu a sugerat niciun nume la conferința de presă, dar strategia lui de a alterna rămâne neschimbată, dar cred că Navas va fi titular. În al doilea rând, va juca Neymar? Dacă da, va fi titular? Ar putea intra de pe bancă, este greu de crezut că Pochettino îl va titulariza, Di Maria ar putea aduce un echilibru mai bun pe faza defensivă".
CITEȘTE ȘI:

Cât de importantă ar putea fi o eventuală absență a lui Benzema?

Ivan Castello: "Benzema este un jucător decisiv și ca atare s-au făcut toate eforturile pentru a putea juca. Doar Ancelotti știe dacă va fi titular sau nu, dar știe că are nevoie de el pentru a o putea elimina pe PSG. Gareth Bale a făcut un joc surprinzător de bun împotriva lui Villarreal în weekend și ar putea fi unul dintre jucătorii-cheie din această dublă manșă."

Cât de mult contează pentru PSG faptul că Neymar poate juca?

Ivan Castello: "Suntem de acord aici în Spania că este un jucător esențial, așa cum a fost întotdeauna, deși transferul la PSG a fost o greșeală gravă pentru propria sa carieră și începutul unui declin din momentul plecării de la Barcelona."
Cyril Morin: "Ei bine, e foarte important. Precum Messi, a venit la PSG pentru a ajuta echipa în acest gen de meciuri. A mai reușit să facă asta în optimi sau chiar împotriva lui Bayern, în sezonul trecut. Trebuie să joace dacă este în formă. Dar forma lui fizică reprezintă un mare semn de întrebare, așa că îl văd intrând pe teren în repriza a doua sau poate chiar mai devreme, dacă PSG se află într-o situație complicată."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo