Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Theo Hernandez va avea viață grea pe Metropolitano! Ce a făcut francezul înainte de Atletico-Milan

Alex Masgras

Publicat 24/11/2021 la 19:39 GMT+2

Theo Hernandez va fi unul dintre cei mai vizați jucători ai lui AC Milan în partida de pe Wanda Metropolitano contra lui Atletico Madrid. Francezul, care a trecut pe la juniorii lui Atletico, a făcut un gest care i-a enervat pe fanii madrileni.

Theo Hernandez esulta per il gol segnato contro il Venezia, Milan-Venezia, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Theo Hernandez va fi unul dintre principalii actori ai partidei din această seară de pe Wanda Metropolitano dintre Atletico Madrid și AC Milan. Fundașul stânga al milanezilor este un fost junior al lui Atletico, dar în anul 2017 a semnat cu marea rivală, Real Madrid.
Înaintea duelului din această seară, Hernandez a ieșit alături de coechipierii săi pentru a inspecta gazonul. În momentul în care se îndrepta spre vestiare, francezul a călcat pe sigla lui Atletico, lucru care i-a nemulțumit pe fanii lui Atletico.
După sosirea sa pe Wanda Metropolitano în 2020, Luis Suarez a făcut același lucru, iar Vitolo i-a atras imediat atenția, semn că fotbaliștii lui Atletico țin foarte mult la respectul pentru clubul din Madrid.

Atletico, într-o situație dificilă înaintea ultimelor două meciuri din faza grupelor

După cele două înfrângeri în fața lui Liverpool, Atletico a ajuns pe locul al treilea în Grupa B, cu 4 puncte. Echipa lui Diego Simeone are nevoie de o victorie în partida din această seară, pentru a spera în continuare la locul al doilea.
În celălalt meci al grupei, Liverpool primește vizita celor de la FC Porto. "Cormoranii" sunt deja calificați în optimile de finală, în timp ce FC Porto speră la al doilea loc care duce în primăvara Champions League. Cu 5 puncte, lusitanii mai au șanse la calificare și în cazul unei înfrângeri pe Anfield, aceștia urmând să joace în ultima partidă cu Atletico Madrid, pe teren propriu.
Matematic, AC Milan are în continuare șanse de calificare, dar echipa lui Pioli trebuie să scoată 6 puncte din ultimele două partide, cu Ateltico și Liverpool. De asemenea, milanezii au nevoie și de o mână de ajutor din partea lui Liverpool, care nu trebuie să piardă în această seară cu Porto.
Clasamentul Grupei B după 4 partide
  • 1. Liverpool 12p
  • 2. FC Porto 5p
  • 3. Atletico Madrid 4p
  • 4. AC Milan 1p
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo