Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte a avut emoții mari pe finalul meciului Tottenham - Frankfurt: "Mi-a fost frică"

Alex Masgras

Publicat 13/10/2022 la 12:02 GMT+3

Tottenham a câștigat cu 3-2 partida cu Eintracht Frankfurt din grupele UEFA Champions League. Finalul a fost unul cu emoții pentru Antonio Conte, după ce echipa sa a primit gol în minutul 87 și Harry Kane a ratat un penalty în prelungiri.

Antonio Conte, allenatore del Tottenham - Premier League 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Antonio Conte a trăit cu mari emoții finalul partidei dintre Tottenham și Eintracht Frankfurt, partidă câștigată în cele din urmă de echipa sa cu 3-2. Tottenham părea să aibă o partidă ușoară în ultimele 30 de minute, după eliminarea lui Tuta în minutul 60, la 3-1 pentru gazde.
Alidou a marcat însă în minutul 87 și a redus din diferență, iar Harry Kane a ratat un penalty în minutul 90+2. În acel moment, antrenorul italian a recunoscut că a avut mari emoții pentru echipa sa:
"Când am ratat penalty-ul, mi-a fost frică. Am crezut că se poate întâmpla orice din acel moment. Este păcat pentru acel final. Am avut o prestație bună, dar trebuie să învățăm o lecție importantă din acest meci. Nu numai jucătorii, ci și eu. Am încercat să exploatăm situația, să odihnim jucători și să îi menajăm pe cei cu galben.
Toată lumea a crezut că s-a terminat, chiar și fanii, dar meciul se termină în momentul în care se aude ultimul fluier. Am comis o mare greșeală. Am primit gol în urma unui corner. Am avut șansa de a marca din nou și am ratat acel penalty.
Au fost lucruri pozitive, dar și lucruri negative. Pentru noi va fi o realizare să ne calificăm în optimi, deoarece acesta a fost obiectivul nostru", a declarat Antonio Conte la finalul partidei.
Citește și:

Tottenham se află pe primul loc în Grupa D din Champions League

În urma victoriei cu Eintracht Frankfurt, Tottenham a ajuns la 7 puncte, fiind pe primul loc în Grupa D. Marseille se află pe locul al doilea cu 6 puncte, după cele două victorii în fața celor de la Sporting. Portughezii sunt pe trei, tot cu 6 puncte, în timp ce Frankfurt este pe locul 4, cu 4 puncte.
În Premier League, Tottenham se află pe locul 3, cu 20 de puncte, fiind la 4 puncte în spatele liderului Arsenal. Echipa lui Antonio se pregătește acum de partida de pe teren propriu cu Everton, după care o așteaptă o deplasare dificilă, pe Old Trafford, cu Manchester United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo