Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, făcut praf după Real Madrid - Manchester City! "Cel mai prost jucător de pe teren"

Bianca Dumitru

Publicat 10/04/2024 la 08:26 GMT+3

Manchester City a obținut doar o remiză aseară, în deplasare, pe terenul celor de la Real Madrid, meciul din prima manșă a sferturilor de finală din Champions League încheindu-se cu scorul de 3-3. După încheierea partidei, Erling Haaland a fost criticat dur de Rafael Van der Vaart.

Haaland et Rüdiger au duel, le 9 avril 2024.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Real Madrid au remizat aseară, pe stadionul Santiago Bernabeu, scor 3-3, în meciul din manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League.
Campioana Angliei a condus de două ori (1-0 și 3-2), dar nu a reușit să plece cu o victorie din Spania, lăsând soarta calificării în faza următoare în seama returului care va avea loc pe Etihad.
Erling Haaland a fost integralist în echipa lui Pep Guardiola, dar nu a reușit să-și ajute echipa cu niciun gol sau assist, iar la finalul partidei a primit doar nota 6,4 din partea celor de la Flashscore, cea mai mică a meciului.
Norvegianul, care a încheiat duelul cu un singur șut pe poartă și 20 de atingeri de balon, a fost criticat de Rafael Van der Vaart, care s-a arătat dezamăgit că marea vedetă a lui City a avut o prestație atât de ștearsă.
"Erling Haaland a fost foarte slab. Dacă nu înscrie, este destul de inutil. Îl găsesc un jucător mediu atunci când are mingea. Până și coechipierii săi l-au evitat. A fost cel mai prost jucător de pe teren", a spus Van der Vaart.
Citește și:

Guardiola i-a luat apărarea lui Haaland

Erling Haaland a mai fost criticat și la începutul acestei luni, după derby-ul cu Arsenal din campionatul Angliei. Roy Keane a spus atunci că norvegianul este un jucător de nivelul ligilor inferioare.
Pep Guardiola a sărit atunci în apărarea fotbalistului său, evidențiind impactul pe care l-a avut Haaland în jocul lui Manchester City în sezonul precedent. Tehnicianul a spus că, dacă echipa nu arată la fel de bine în actuala stagiune, nu este doar vina norvegianului.
"Sunt surprins că vine de la un fost jucător. Nu sunt de acord cu el, absolut deloc. Este ca și cum aș spune că el este antrenor de liga a doua sau a treia. Amintirile dispar repede. Problemele pe care le au jucătorii acum le-au avut și experții. Ocazii ratate... Au ratat și ei de milioane de ori și au fost răniți când au fost criticați de foști jucători.
Haaland este cel mai bun atacant din lume și ne-a ajutat să câștigăm ceea ce am câștigat sezonul trecut. Faptul că nu ne creăm multe ocazii acum nu este din cauza lui Erling. Avem nevoie să fim prezenți în ultima treime cu mai mulți jucători. Dar Erling este excepțional", a declarat Pep Guardiola, săptămâna trecută.
Returul dintre Manchester City și Real Madrid este programat miercurea viitoare, de la ora 22:00, în Anglia. Până atunci, campioana din Premier League o mai are de înfruntat în weekend pe Luton, pe teren propriu.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo