Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, impresionat după meciul România - Finlanda! "Avem nevoie de succes, dar nu e ușor"

Bianca Dumitru

Publicat 12/06/2022 la 20:03 GMT+3

România a câștigat duelul din a treia etapă a Ligii Națiunilor, impunându-se în Giulești cu scorul de 1-0 în fața Finlandei. Gică Hagi a vorbit despre prestația jucătorilor lui Edi Iordănescu, arătându-se impresionat de suporterii care au încurajat echipa sâmbătă seară.

Gheorghe Hagi

Credit imagine: Eurosport

România a reușit sâmbătă seară prima victorie din actualul sezon al Ligii Națiunilor, învingând-o cu scorul de 1-0 pe Finlanda, în fața unui public extraordinar, care i-a încurajat pe "tricolori" pe tot parcursul partidei.
Astăzi, Gică Hagi a analizat duelul din Giulești, vorbind atât despre prestația jucătorilor României, cât și despre atmosfera din tribune. Fostul fotbalist legendar a declarat că jucătorii lui Edi Iordănescu sunt destul de talentați pentru ca echipa să își poată construi, cu ajutorul lor, un viitor foarte bun.
În plus, antrenorul celor de la Farul Constanța s-a arătat impresionat de modul în care suporterii le-au fost alături "tricolorilor", susținându-i pe tot parcursul partidei și motivându-i să câștige.
"România are o singură strategie, să încerce să caute succesul cât mai repede. De aici trebuie să construim viitorul României. Avem nevoie de acest lucru. România are mulți jucători din care poți alege și cu care se poate construi ceva puternic. În timp faci lucruri mari, cu tineri și cu mult talent, iar în timp devin și valoroși.
Eu rămân cu succesul. E momentul să gândim și să transmitem acest mesaj. Avem nevoie de succes. Suntem prea negativi, îl avem pe 'nu' în gură. Trebuie să apară succesul. Nu e ușor. Mi-a plăcut foarte mult cum s-a comportat publicul. Nota 10 pentru suporteri.
Citește și:

"Jucătorii își doresc să facă publicul fericit!"

Chiar dacă la un meci pierdut, dezamăgirea e mare, ei au fost fantastici și au împins România să joace bine. Jucătorii trebuie să se simtă iubiți, ei joacă pentru suporteri, își doresc să facă publicul fericit. Sunt primii care își doresc. Trebuie să știi să planifici, să organizezi bine.
Vorbim de situații. Într-un meci sunt o mie de situații. Nu contează ce se întâmplă, contează ce vine. E foarte important să te uiți întotdeauna în față. În teren nu ai timp să gândești, trebuie să fii reactiv", a declarat Gheorghe Hagi pentru Digi Sport.
După primele 3 etape ale Ligii Națiunilor, "tricolorii" au 3 puncte și sunt pe locul 4 în grupa 3 din Liga B, având cu două puncte mai puțin decât liderul, Bosnia și Herțegovina, și cu unul mai puțin decât au Finlanda și Muntenegru, ocupantele pozițiilor 2 și 3.
În ultima partidă din această vară, naționala României va juca marți, de la ora 21:45, tot în Giulești, contra Muntenegrului. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo