Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Maguire consideră că este criticat pentru click-uri: "Acesta e motivul pentru care o fac"

Alex Masgras

Publicat 24/09/2022 la 14:11 GMT+3

Anglia a retrogradat în Liga B a Nations League, după înfrângerea de vineri din Italia. Harry Maguire, unul dintre cei mai contestați jucători englezi, apără convocarea sa la națională și spune despre criticile sale că sunt doar un mod bun de a face click-uri.

Gianluca Scamacca e Harry Maguire durante Italia-Inghilterra - Nations League 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Harry Maguire nu este de acord cu criticile la adresa sa. Căpitanul lui Manchester United a vorbit despre acest lucru după înfrângerea Angliei din Italia de vineri seară, scor 0-1, înfrângere care a retrogradat-o pe vicecampioana Europei în a doua ligă valorică din Nations League.
În Premier League, Maguire a evoluat doar în primele două etape, fiind scos apoi din primul 11 de Erik ten Hag. Din cauza acestui fapt, mulți au ridicat semne de întrebare asupra convocării sale la naționala Angliei, dar fundașul central consideră că decizia lui Southgate de a îl chema la națională este normală și că multe dintre criticile sale sunt doar pentru click-uri:
"Sunt bine, pregătit să joc. Nu știu ce s-a spus despre forma mea, nu prea citesc despre asta. Am venit după trei meciuri bune cu Anglia în vară și o pregătire bună, mă simțeam bine. Evident, antrenorul (n.r. Erik ten Hag) a decis să mă scoată pentru un meci, iar de atunci echipa câștigă.
Eu muncesc din greu la antrenamente și sunt convins și că va veni o oportunitate pentru mine. Este tot ce pot să fac pentru a încerca să ajut echipa. Nu mă concentrez pe ce spune lumea. Cred că dacă se fac știri despre mine, fiind căpitanul lui Manchester United, vor ieși titluri multe.
Acesta e motivul pentru care o fac, pentru click-uri. Eu am mers la Euro după ce am fost accidentat opt săptămâni, nu jucasem vreun meci înainte, după care am fost în echipa turneului", a spus Harry Maguire pentru talkSPORT.
Citește și:

Anglia a retrogradat în Liga B din Liga Națiunilor

Anglia, fără șanse de a mai rămâne în Liga B, va disputa ultima partidă înaintea Cupei Mondiale luni seară, atunci când va primi vizita Germaniei, echipă care a fost învinsă seara trecută pe teren propriu de Ungaria.
În urma acestei înfrângeri, nici Germania nu mai are șanse la primul loc, cel care asigură calificarea în play-off-ul Nations League. Partida decisivă pentru primul loc al grupei va avea loc la Budapesta, între Ungaria și Italia. Ungurii se află pe primul loc, cu 10 puncte, în timp ce italienii, aflați pe locul secund, au 8 puncte. Clasamentul este continuat de Germania, cu 6 puncte, și Anglia, cu doar 2 puncte în 5 partide.
La Cupa Mondială, semifinalista din 2018 face parte din Grupa B, grupă din care mai fac parte Iran, SUA și Țara Galilor. Prima partidă a englezilor va avea loc pe 21 noiembrie, atunci când vor întâlni Iranul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo