Flick a anunțat luna trecută că acest sezon va fi ultimul pentru el pe banca lui Bayern Munchen. Bavarezii s-au reorientat deja și l-au anunțat pe Julian Naglesmann drept viitorul antrenor al echipei.
Despre Flick s-a scris ulterior că va prelua naționala Germaniei, el fiind printre favoriții pentru înlocuirea lui Joachim Low, cel care se va retrage de la națională după Euro 2020.

Hansi Flick, dorit pe Camp Nou

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Însă conform ESPN, Hansi Flick a fost contactat de Barcelona pentru a-l convinge să vină pe Camp Nou pentru a-l înlocui pe Ronald Koeman. Totuși, se pare că Barcelona a primit un refuz aproape instant iar motivarea a fost clară: Flick este deja în negocieri avansate cu federația germană.
Koeman mai are un an de contract la Barcelona, însă există mari îndoieli privind capacitatea olandezului de a duce Barcelona la următorul nivel.
Egalul cu Levante de marți a scăzut semnificativ șansele la titlu ale catalanilor, Barcelona fiind acum la patru puncte distanță de Atletico Madrid cu două etape rămase. De asemenea, Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League de PSG.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59