Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona l-a contactat pe Hansi Flick. Răspunsul germanului

Vlad Dumitrescu

Publicat 13/05/2021 la 11:42 GMT+3

Barcelona l-a contactat pe Hansi Flick pentru a-l atrage pe Camp Nou, dar germanul i-a refuzat pe catalani pentru a merge la naționala Germaniei.

Hansi Flick soll DFB-Team nach der EM übernehmen

Credit imagine: SID

Flick a anunțat luna trecută că acest sezon va fi ultimul pentru el pe banca lui Bayern Munchen. Bavarezii s-au reorientat deja și l-au anunțat pe Julian Naglesmann drept viitorul antrenor al echipei.
Despre Flick s-a scris ulterior că va prelua naționala Germaniei, el fiind printre favoriții pentru înlocuirea lui Joachim Low, cel care se va retrage de la națională după Euro 2020.

Hansi Flick, dorit pe Camp Nou

Însă conform ESPN, Hansi Flick a fost contactat de Barcelona pentru a-l convinge să vină pe Camp Nou pentru a-l înlocui pe Ronald Koeman. Totuși, se pare că Barcelona a primit un refuz aproape instant iar motivarea a fost clară: Flick este deja în negocieri avansate cu federația germană.
Koeman mai are un an de contract la Barcelona, însă există mari îndoieli privind capacitatea olandezului de a duce Barcelona la următorul nivel.
Egalul cu Levante de marți a scăzut semnificativ șansele la titlu ale catalanilor, Barcelona fiind acum la patru puncte distanță de Atletico Madrid cu două etape rămase. De asemenea, Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League de PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo