Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cavani s-a autopropus de două ori la Barcelona, dar a fost refuzat de fiecare dată

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/09/2020 la 13:49 GMT+3

Barcelona caută în continuare un înlocuitor în centrul ofensivei, după ce Ronald Koeman l-a anunțat pe Luis Suarez că nu va conta pe el în sezonul următor. Potrivit Sport.es, Edinson Cavani s-a autopropus de două ori în ultimele săptămâni la formația catalană, însă răspunsul a fost de fiecare dată același: "Nu".

Lionel Messi, starul Barcelonei

Credit imagine: Getty Images

Cavani a rămas liber de contract după despărțirea de PSG și caută cu disperare o nouă echipă. Atacantul uruguayan, ajuns la 33 de ani, s-a aflat în discuții atât cu Atletico Madrid, cât și cu Benfica, însă negocierile nu s-au materializat în niciunul dintre cazuri.
Acum, jurnaliștii iberici anunță că internaționalul sud-american ar fi apelat la o soluție inedită pentru a se asigura că nu rămâne fără club, după încheierea perioadei de transferuri, de pe 6 octombrie. Potrivit Sport.es, Cavani i-ar fi contactat pe oficialii Barcelonei pentru a deveni înlocuitorul lui Suarez, coechipierul său de la naționala Uruguayului. Din păcate pentru Cavani, răspunsul catalanilor a fost în ambele rânduri negativ.
Edinson Cavani este conștient că board-ul de pe Camp Nou caută un atacant de viitor, principalele variante fiind Lautaro Martinez și Memphis Depay. Totuși, starul uruguayan s-a gândit la următorul scenariu: Barca îl aduce liber de contract, îi oferă un bonus de instalare decent și evoluează în linia de atac a lui Koeman până când catalanii reușesc să-l transfere pe unul dintre Lautaro și Depay.
Pentru clubul catalan, un alt avantaj pentru transferul lui Cavani ar fi fost salariul cerut de acesta - mult mai redus decât cel al lui Suarez.

Cavani, refuzat de două ori de Barcelona, în ultimele săptămâni

În ciuda planului expus de Cavani, cei de la Barcelona nu au fost convinși și l-au refuzat. Văzând că "telenovela" despărțirii lui Luis Suarez nu se încheie, fostul atacant al lui PSG și-a mai forțat norocul o dată, însă și de această dată s-a lovit de un "NU".
Barcelona pare decisă să cumpere un jucător aflat la apogeul carierei, care să ducă formația blaugrana din nou pe culmile gloriei. Cât despre Cavani, viitorul său rămâne în continuare incert. Uruguayanul a ajuns deja la a 3-a echipă care îl refuză în fereastra de mercato curentă.
Cotat la 20 milioane de euro de transfermarkt.com, Edinson Cavani mai are la dispoziție trei săptămâni ca să-și găsească echipă. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Danubio (Uruguay), Palermo, Napoli și PSG. La formația pariziană a cunoscut cele mai mari performanțe, reușind să înscrie 200 de goluri în 301 apariții și să cucerească 19 trofee, printre care se numără 6 titluri în Ligue 1.
Cavani a adunat 116 selecții la naționala Uruguayului, reușind să marcheze 50 de goluri. El a pus umărul la cucerirea Copa America, în 2011.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo