Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipamentul de antrenament al Barcelonei pentru sezonul viitor, făcut public: "E revoluționar!"

Cristian Mihală

Publicat 06/07/2020 la 18:41 GMT+3

Barcelona şi-a ales echipamentul de antrenament pentru sezonul viitor. Designul este format din mai multe pătrate de diferite dimensiuni, în stil 3D, inspirat de tehnica mozaicului "trencadis" al lui Antoni Gaudi.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Presa din Spania a publicat tricoul pe care-l va îmbrăca Messi începând cu 2020-2021. Tricoul gândit de Nike pentru Barcelona va costa 60 de euro, iar designul este format din mai multe pătrate de diferite dimensiuni, în stil 3D, inspirat de tehnica mozaicului "trencadis" al lui Antoni Gaudi.
Sponsorul principal este scris cu litere albe de tipar, pe piept, iar pe mânecă este desenat steagul Cataloniei. Deocamdată, tricourile nu se găsesc în magazinele şi nici pe site-urile din Spania. Echipamentul de antrenament al Barcelonei poate fi cumpărat doar de japonezi, de pe site-ul SS Kamo.
"E un tricou revoluționar", titrează Mundo Deportivo, care anticipează un record de vânzări.
Echipament Barcelona
sursă foto: Footy Headlines
Barcelona a câştigat în ultima etapă jucată, 4-1, cu Villarreal, dar are şanse tot mai mici să câştige campionatul. Real Madrid este pe primul loc în Spania, la 4 puncte distanţă, cu 4 etape rămase de disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo