Potrivit cotidianului Marca, citat de jurnalistul Fabrizio Romano, Rakitic va efectua astăzi vizita medicală, iar apoi va semna un contract pe 3 sezoane cu formația andaluză.
"Ivan Rakitic revine la Sevilla! S-a ajuns la un acord total cu Barcelona. Va semna pentru următorii 3 ani. Mijlocașul croat efectuează acum vizita medicală.", a scris Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Viitorul lui Rakitic pe Camp Nou era incert după sosirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică. Atât el, cât și Arturo Vidal, au jucat un rol important în linia mediană a catalanilor în ultimele sezoane, însă odată cu venirea tehnicianului olandez, lucrurile s-au schimbat.

Rakitic revine la Sevilla, după despărțirea de Barcelona

Imediat după zvonurile că va pleca de la Barca, Rakitic a primit oferte din partea mai multor cluburi importante din Europa, inclusiv Manchester United. În cele din urmă, mijlocașul de 32 de ani a ales să revină la Sevilla, echipa unde a trăit momente minunate înainte de transferul pe Camp Nou.
Rakitic a ajuns la Sevilla în 2011, după ce andaluzii le-au plătit 2,5 milioane de euro celor de la Schalke. Croatul a avut evoluții excelente la Sevilla, care l-au adus repede în vizorul Barcelonei. Clubul catalan l-a transferat în vara anului 2014, achitând suma de 18 milioane de euro.
De-a lungul perioadei petrecute pe Camp Nou, Rakitic a bifat 310 apariții, reușind să înscrie 35 de goluri, să ofere 42 de assist-uri și să cucerească 13 trofee, inclusiv o Ligă a Campionilor, în 2015.
Rakitic a avut prestații foarte bune și la naționala Croației, alături de care a ajuns până în finala Campionatului Mondial din urmă cu 2 ani. Croația a pierdut în ultimul act din Rusia în fața Franței, scor 2-4.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59